Dżasta :)
Fanka BB :)
Dziś 13 dc przewidywana owu w poniedziałek
Ja mam dziś 11dc więc podobnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś 13 dc przewidywana owu w poniedziałek
Markery nowotworowe, juz jednego jajnika stracilam w ten sposób w wieku 16 lat potem szybko dziecko i teraz wszystko wróciło ale udało się wyjść z tego.
Dzieki kochana,mam cudne urodzinki
Ja tez miałam robione markery jakieś 3 lata temu ale wyszły w normie cale szczęście wszystko przez powtarzające się torbieleO kurczę to swoje przeżyłaś... ale najważniejsze , że wszystko dobrze się skończyło
Trzymam kciuki abyście mogli jak najszybciej zacząć starania [emoji6][emoji110][emoji110]Hej hej! Witam się w 4dc! Szybko mi nawet leci czas z @. W ogóle jestem w szoku, bo myślałam, że przez taki długi cykl, czyli wtórny brak miesiączki będę miała krwawy potop tak jak kiedyś, a ta miesiączka jest taka prawie skąpa. Nie jest jej ani za dużo ani za mało. Brzuch też praktycznie nie bolał. No nic, byle do czwartku.
Witam się w tym samym dniu cyklu [emoji6] też się cieszę, że @ się kończy [emoji6] Byłam z mężem pobiegać ale daliśmy radę tylko 2km bo mega zimno i pada śnieg [emoji300][emoji300][emoji300]Hej hej! Witam się w 4dc! Szybko mi nawet leci czas z @. W ogóle jestem w szoku, bo myślałam, że przez taki długi cykl, czyli wtórny brak miesiączki będę miała krwawy potop tak jak kiedyś, a ta miesiączka jest taka prawie skąpa. Nie jest jej ani za dużo ani za mało. Brzuch też praktycznie nie bolał. No nic, byle do czwartku.
Witam się w tym samym dniu cyklu [emoji6] też się cieszę, że @ się kończy [emoji6] Byłam z mężem pobiegać ale daliśmy radę tylko 2km bo mega zimno i pada śnieg [emoji300][emoji300][emoji300]
Zdrówka życzę!Cześć [emoji846]
Wpadłam życzyć miłego dnia
U mnie dzisiaj leniwy, piżamkowy dzień.. Głowa mi coś pęka , ehh...[emoji52]
Myślę czy by się nie skonsultować z innym ginekologiem. Na prawde dokucza mi coraz częściej ból brzucha i skurcze. Czuje jakbym miała taki kamień tam czy siedzę czy się schylam. Nie podoba mi się to i troszkę się boje...[emoji57]
Wczoraj się dowiedziałam, że kolejna moja kuzynka w ciąży. Troszkę mi przykro, bo żyje z takim nie ciekawym gościem. Ona w sumie na niego pracuje. Ostatnim razem zbierała kase żeby go z więzienia wyciągnąć.... Ma do tego już 2 synków i jeszcze nawet nie wzięła rozwodu ze swoim mężem, a z tym nowym się zaręczyła [emoji36]
Szkoda dziecka , ale ważne żeby zdrowe było. Ale jak myślę o tym to wstyd mi że mam taką rodzinę
No tak , a współżyjąc regularnie jest większe prawdopodobieństwo żeby w nią trafić wykluczając jakieś inne problemy oczywiście