reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Markery nowotworowe, juz jednego jajnika stracilam w ten sposób w wieku 16 lat potem szybko dziecko i teraz wszystko wróciło ale udało się wyjść z tego.
Tak właśnie podejrzewałam, ale głupio mi było napisać... Najważniejsze że masz to pod kontrolą. Ja postawiłam na ginekologa ze specjalizacja z onkologii ginekologicznej. Od razu mi wykryła polipa, którego inni nie widzieli...

Tak właśnie podejrzewałam, ale głupio mi było napisać... Najważniejsze że masz to pod kontrolą. Ja postawiłam na ginekologa ze specjalizacja z onkologii ginekologicznej. Od razu mi wykryła polipa, którego inni nie widzieli...
Też jestem pod kontrolą takiego właśnie lekarza, wczoraj wyszłam z gabinetu z bananem na twarzy bo wszystko ok i z zaleceniem starania się o kolejnego smyka.

Albo per rectum czyli przez odbytnice
Ja jak miałam krwotok jako nastolatka byłam badana przez odbyt i ginekolog mnie tak badał USG też tak miałam robiony oczywiście miałam 16 lat i pierwsze co to pytał lekarz czy dziewica jestem, pamiętam leżałam 3 tygodnie w szpitalu , krwotok ustal ale krwawiłam tyle i lekarz chciał mnie czyścić ale na szczęście się wstrzymał i przeszło po lekach kroplówkach i ciągłym leżeniu [emoji57]

Hej dziewczyny, dawno się nie odzywalam a nawet bardzo dawno ale nadrabiam was, co do moich markerów wyszły dodatnie ale przed dzień przed odebraniem wyników trafiłam do szpitala z powodu skręcania się torbiela, torbiel został usunięty na szczęście bez jajnika, potem 5 cykli chemi i jest ok. Teraz się staramy i czekamy na 2 tłuste kreseczi. :)
Hej i tego Tobie życzę i również zdrówka!

reklama
Do góry