reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Witam się w tym samym dniu cyklu [emoji6] też się cieszę, że @ się kończy [emoji6] Byłam z mężem pobiegać ale daliśmy radę tylko 2km bo mega zimno i pada śnieg [emoji300][emoji300][emoji300]

O kurczę bieganie zimą to dopiero wyzwanie,gratuluję samozaparcia, też bym tak chciała :) ja mam nadzieję, że w drugim trymestrze wezmę się za siebie bo teraz nie mogę ćwiczyć przez plamienia i tylko jem i tyję.

Cześć [emoji846]
Wpadłam życzyć miłego dnia
U mnie dzisiaj leniwy, piżamkowy dzień.. Głowa mi coś pęka , ehh...[emoji52]

Myślę czy by się nie skonsultować z innym ginekologiem. Na prawde dokucza mi coraz częściej ból brzucha i skurcze. Czuje jakbym miała taki kamień tam czy siedzę czy się schylam. Nie podoba mi się to i troszkę się boje...[emoji57]

Wczoraj się dowiedziałam, że kolejna moja kuzynka w ciąży. Troszkę mi przykro, bo żyje z takim nie ciekawym gościem. Ona w sumie na niego pracuje. Ostatnim razem zbierała kase żeby go z więzienia wyciągnąć.... Ma do tego już 2 synków i jeszcze nawet nie wzięła rozwodu ze swoim mężem, a z tym nowym się zaręczyła [emoji36]
Szkoda dziecka , ale ważne żeby zdrowe było. Ale jak myślę o tym to wstyd mi że mam taką rodzinę
Kochana warto sprawdzić te bóle, z tego co pamiętam bierzesz pigułki to wydaje mi się, że nie powinno być takich dolegliwości. Oby wszystko było dobrze!

Ja jak wczoraj zobaczyłam maleństwo mojej przyjaciółki to po prostu poczułam taki mega mega instynkt! :D A to dosłownie maleństwo bo 2600 ważył. :) Słodziak! :)
Mam nadzieję, że szybko dostaniecie zielone światło od lekarza :)

U mnie owu chyba na wczoraj się przesunela bo dziś już miałam wzrost temperatury, zobaczymy jeszcze kilka dni, może trafiliśmy idealnie w owu :-D teraz trzeba wyłączyć całkiem myślenie o tym czy się udało czy nie :p
W tym cyklu chce zacząć mierzyć temperaturę [emoji6] czyli jak jest skok temperatury to oznacza, że owulacja była wczoraj?

W tym cyklu chce zacząć mierzyć temperaturę [emoji6] czyli jak jest skok temperatury to oznacza, że owulacja była wczoraj?
To zależy bo u mnie np są dwa skoki... To ostatni cykl
Screenshot_2019-01-06-13-43-28.jpeg

Witam się w tym samym dniu cyklu [emoji6] też się cieszę, że @ się kończy [emoji6] Byłam z mężem pobiegać ale daliśmy radę tylko 2km bo mega zimno i pada śnieg [emoji300][emoji300][emoji300]
Podziwiam motywację :) My byliśmy dziś z m na spacerze w lesie (dość popularne miejsce) i mijaliśmy więcej biegaczy niż spacerowiczów :D

Ja tak mam, jak jest skok to dzień wcześniej była owu. Zawsze w dniu skoku temperatury od puszczają wszystkie dolegliwości owulacyjne, znika płodny śluz albo jest go malutko i nie bolą jajniki ani kręgosłup. To jeden z moich cykli
Screenshot_20190106-142654.png

reklama
Jak wczoraj wszedł temat ziół ojca sroki to jak się wkręcilma w różne fora na ten temat to według tego co piszą ludzie to te zioła jakieś cuda sprawiają [emoji14] osobiście aż tak mi się wierzyć nie chce w ich moc ale z drugiej strony po co tyle ludzi by miało kłamać .. hmmmm

Do góry