Sancia
Fanka BB :)
Najmocniej dziękuje, i wzajemnie.Hej i tego Tobie życzę i również zdrówka!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najmocniej dziękuje, i wzajemnie.Hej i tego Tobie życzę i również zdrówka!
Nie. Mam a raczej miałam torbiel złożoną z której zrobił się nowotwór.Masz endometriozę ?
Ja ginekologa odwiedziłam zaraz po 16 urodzinach. Kaszaka też kiedyś miałam oj.. To było nie przyjemne brrJak widze temat o ginekologach i pierwszych razach z nimi .Ja musialam isc do gina w wieku 17 lat bo jakis mi sie guzek zrobil i wpadlam w panike i mowie do mamay przez tel ze musze isc do gina ze musi mi tata dac kase na wizyte prywatna,podaje tacie sluchawke i slysze pierwsze co moj tata takim sciszonym glosem mowi,"ale dlaczego?moze bede juz dziadkiem?" Chcialam rozplynac sie w powietrzu ze wstydu guzek okazal sie kaszakiem
Ja też mam w jajniku torbiel złożonąNie. Mam a raczej miałam torbiel złożoną z której zrobił się nowotwór.
Robiłaś markery albo biopsję?Ja też mam w jajniku torbiel złożoną
Ca125, wyszło 60Robiłaś markery albo biopsję?
Wydaje mi się że prawidłowo, lekarzem nie jestem ja miałam wynik CA125 648 zaraz przed chemiąCa125, wyszło 60
Teraz czekam aż będą dwie kreseczki, i aż włosy od rosną. Wielki kamień spadł mi z sercaOj dobrze de jest ok :***
Do 30 jest norma, u mnie to wygląda jak torbiel endometrialna z przegrodami.Wydaje mi się że prawidłowo, lekarzem nie jestem ja miałam wynik CA125 648 zaraz przed chemią