reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Dziewczyny nawet nie myślcie o uciekaniu stąd! Co z tego już zaciążone jesteście, za to możecie nam służyć radą jak się nam uda w końcu zajść :) a tak po za tym to od początku starań byłyśmy razem, więc i do końca możemy być albo dłużej i wtedy zmienimy nazwę wątku na 'gorące mamuśki' haha :D ❤️

reklama
Dziewczyny nawet nie myślcie o uciekaniu stąd! Co z tego już zaciążone jesteście, za to możecie nam służyć radą jak się nam uda w końcu zajść :) a tak po za tym to od początku starań byłyśmy razem, więc i do końca możemy być albo dłużej i wtedy zmienimy nazwę wątku na 'gorące mamuśki' haha :D [emoji3590]
Dokładnie [emoji7][emoji7][emoji2956][emoji16][emoji16][emoji16]

U was się jeszcze nie chwalilam. W sobotę byliśmy na badaniach prenatalnych, dzidziuś ma 6.2 cm. Wszystko jest w porządku :-) Lekarz nie ma wątpliwości że to będzie chłopczyk :-) przesyłam Wam ciążowe fluidy [emoji1768][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177]Zobacz załącznik 923691

Super, gratulacje :) z tego co pamiętam to pierwszy maluszek ? :D

Nadzieję na ciążę. Mnie po owulacji z reguly nie boli nic. Nic nie czuje. Zero jakichkolwiek objawow. A tym czasem teraz od owulacji pobolewają mnie jajniki i juz moj mozg gdzieś tam sobie wkręca a moze jednak...sie udalo?[emoji19]

Życzę Tobie, by te objawy rzeczywiście dały efekt w postaci ciąży.
Ja ze swoimi „objawami” nie chcę się nakręcać, bo ja miałam w przeciągu tych 6 miesięcy starań chyba wszystkie objawy - łącznie z nudnościami, wstrętem do zapachów, mega mega bolesnymi cyckami, bólem jak na @, różowym śluzem i lekkim krwawieniem/plamieniem na tydzień przed @, więc teraz nie chcę niepotrzebnego rozczarowania. Tym bardziej, że test wypada na chwilę przed Wigilią.

reklama
Do góry