reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Wiem ze moje[emoji173] ja mialabym nadzieje. Ale problem u meza tak mi siedzi w glowie ze nie dopuszczam do siebie mysli ze moze sie naturalnie udać.
Ale nie będę smęcić[emoji179]
Nie smęcisz. Ten wątek jest przeciez od tego, zeby się żalić, cieszyć, płakać, śmiać [emoji16] nie wiecie jaki jest stan po tej suplementacji i zabiegu.... Nie masz pewności, że tam sie nic nie zmieniło. Oby akutat poszlo wszystko w dobrym kierunku [emoji173]

reklama
Wtedy to bym wylądowała na sorze z zawalem jakby nie przyszedl i test wyszedł by pozytywny[emoji13]
[emoji23][emoji23][emoji23].
Moj mąż juz dostał prezent MNIE! Jego Skarb jedyny i niepowtarzalny[emoji173][emoji23][emoji13][emoji14]
A tak na serio to mąż sobie kupuje pod choinkę nowe głośniki do auta żeby słuchać tych swoich dziwnych piosenek[emoji13]
Też Ci się trafił audiofil? Mój od wrzesnia robił nagłosnienie w aucie, dopiero niedawno z jakims fachowcem usrawili i jest zadowolony. Ja nie widze szczególnej róznicy, a on... No nie wiem, dla niego to sprawa zycia i smierci[emoji23].

Ja pod choinke chlopu nie kupuje nic. Ewentualnie symbolicznie. Zmęczyly mnie te prezenty co roku, bo albo nie trafione albo wskazane palcem. Zero dzieciecej radosci z niespodzianki. Oczywiscie z męza strony. On musi miec konkretną rzecz która jest mu potrzebna, w konkretnym kolorze i konkretnej firmy więc jak mu cos trzeba to sobie moze sam kupić[emoji23]. Ja sie ciesze z pierdól, ale aktualnie niczego nie potrzebuje i takie kupowanie dla samego kupowania wcale mi nie leży. A Mlody dostanie słuchawki bo o nich marzył, do tego cos slodkiego.

[emoji23][emoji23][emoji23].Też Ci się trafił audiofil? Mój od wrzesnia robił nagłosnienie w aucie, dopiero niedawno z jakims fachowcem usrawili i jest zadowolony. Ja nie widze szczególnej róznicy, a on... No nie wiem, dla niego to sprawa zycia i smierci[emoji23].

Ja pod choinke chlopu nie kupuje nic. Ewentualnie symbolicznie. Zmęczyly mnie te prezenty co roku, bo albo nie trafione albo wskazane palcem. Zero dzieciecej radosci z niespodzianki. Oczywiscie z męza strony. On musi miec konkretną rzecz która jest mu potrzebna, w konkretnym kolorze i konkretnej firmy więc jak mu cos trzeba to sobie moze sam kupić[emoji23]. Ja sie ciesze z pierdól, ale aktualnie niczego nie potrzebuje i takie kupowanie dla samego kupowania wcale mi nie leży. A Mlody dostanie słuchawki bo o nich marzył, do tego cos slodkiego.
No moj maz to ma bzika na punkcie nagłośnienia w aucie[emoji23][emoji23]
I co lepsze to mamy dwa oddzielne pendrive z muzyką[emoji23] On ma swoją, ja mam swoją[emoji13] jak jedziemy razem to sluchamy radia bo nie mozemy dojść do porozumienia czyjej muzyki sluchamy[emoji14]

Gratuluje kreseczek i bety !!!! Chodź jedna dobra wiadomość [emoji813]️[emoji1348] a ja się witam w 7 dc ten cykl odpuszczam jak mówiłam od styczni zaczynamy od nowa walkę. Jutro mieliśmy jechać na badAnie nasienia ale musiałam odmówić bo mąż cos od tygodnia zle się czuje wiec dupa plemniki były by osłabione wiec dopiero w styczniu pojedziemy. Trzymam kciuki za kolejne kreseczki [emoji181]

reklama
@MasterKa super prezent na święta :-) życzę nam wszystkim takiego prezentu....
U mnie dziś 15 dc na dziś przewidywana owu i dziś jakoś boli mnie jajnik raz jeden raz drugi, śluz płodny od piątku ale jest go jak na lekarstwo dobrze że mamy żel a boboseksy były wczoraj :-) wczoraj poklocilismy się delikatnie z mężem a wieczorem do mnie mówi : " zdenerwowalas mnie ale chodź się kochać bo jest czas na robienie dzieci ;-)" odrazu złości minęły :-D
PS. Doszła do mnie tajemnicza paczka, wrócę z pracy to zobaczę co to :-D

U mnie też 15dc :D
I też wczoraj bobosexy z żelem :-D

Do góry