reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Mnie też bierze...okropnie mnie boli gardło jeszcze dzisiaj zaliczyłam dentysty bez znieczulenia i teraz to już mnie boli gardło glowa kości i mięśnie jak na grypę plus ten ząb....masakra
Bez znieczulenia??? :O o matko nie dałabym się dotknąć! :D
Nie testuję[emoji106] raz ze nie mam testów, a dwa ze nie wierzę w cuda[emoji41]
Okres mam miec wedlug aplikacji 21.12 ale owulacja byla wczesnie, wiec i okres zapewne bedzie wczesniej niz sugeruje to aplikacja
Ale za Ciebie trzymam kciuki[emoji179]
3mam kciuki! W końcu musi się udać :) ❤️

U was to bylo wlasnie utrudnione przez to ze nie mialas tz na miejscu zbyt czesto [emoji6]
U nas tez rok starań ale takich ze tz praktycznie zawsze w domu był i starania były caly cykl i nie wychodzilo [emoji57] dopiero jak totalnie odpuscilam i w calym cyklu [emoji173] byly tylko dwa razy to zaskoczylo [emoji14]
No właśnie [emoji4] ważne, ze się udało [emoji16] teraz niech fasolki rosną [emoji173]

Kurcze to dziwne bo wszystkie na forum tak naprawdę się nie znamy, a każda ciąża każdej z Was tak bardzo cieszy [emoji3590]
No ja tez sprawdzałam codziennie czy któraś z Was nie wyrzuciła tu dobrych wieści [emoji16] z resztą, mimo że ujrzałam dwie kreski to i tak nie uciekam stąd [emoji173] zostaje chocbyście mnie wyganiały na różne sposoby [emoji23][emoji41]

No ja tez sprawdzałam codziennie czy któraś z Was nie wyrzuciła tu dobrych wieści [emoji16] z resztą, mimo że ujrzałam dwie kreski to i tak nie uciekam stąd [emoji173] zostaje chocbyście mnie wyganiały na różne sposoby [emoji23][emoji41]
Ja też niby pisze na Lipcówkach ale tu się czuje jak w domu ;):D;)

reklama
Do góry