Hehe ja mam dwóch starszych braci i się nie wstawiali za łepka [emoji23]Skrycie na to liczę, zawsze lepiej jest mieć starszego brata bo się wstawi za siostrą [emoji4][emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe ja mam dwóch starszych braci i się nie wstawiali za łepka [emoji23]Skrycie na to liczę, zawsze lepiej jest mieć starszego brata bo się wstawi za siostrą [emoji4][emoji4]
A kiedy masz termin @?U mnie też 15dc
I też wczoraj bobosexy z żelem
U nas tez od wczoraj leje masakra.....az sie nic nie chce;/ ja chyba juz od jutra pojde na l4....akurat mam wizyte a jestem chora wiec chyba juz odpuszcze prace....myslalam ze troche dluzej wytrzymam ale 14 tydzien daje sie we znaki....juz mi sie po prostu nie chce myslec hehe i skupiac na papierkachJa Wam dziewczyny życzę miłego dnia [emoji8] Kolejny dzień z deszczem, nawet się odechciewa wszystkiego [emoji58] Byle do wieczora i do łóżka
I bardzo dobrze. Odpocznij i zwolnij. Naciesz się ciążą [emoji8] I dużo zdrówka Kochana dla WasU nas tez od wczoraj leje masakra.....az sie nic nie chce;/ ja chyba juz od jutra pojde na l4....akurat mam wizyte a jestem chora wiec chyba juz odpuszcze prace....myslalam ze troche dluzej wytrzymam ale 14 tydzien daje sie we znaki....juz mi sie po prostu nie chce myslec hehe i skupiac na papierkach
ja mialam biegunke a po kilku dniach wyszly dwie kreskiA ja od rana miałam atak biegunki. Dobrze, że dojechałam na spokojnie do pracy.
I nie wiem czy wina jest ciemny chleb czy co innego