reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ja też już miałam przez ten rok wszystkie możliwe objawy i w żadne już nie uwierzę. Postanowiłam, że sama się przebadam, bo to że mój narzeczony ma problem z nasieniem nie oznacza, że u mnie musi być ok. @Azulka_26 przypomnij Ty miałaś kiedyś monitoring cyklu ?

Ja w zeszłym cyklu też miałam objawy ;D byłam wręcz pełna nadziei a później jak była jedna kreska to nie czułam zupełnie nic :/ ta jedna kreska to dla mnie już chyba norma, chociaż nie staram się długo ;)

Ja Wam dziewczyny życzę miłego dnia [emoji8] Kolejny dzień z deszczem, nawet się odechciewa wszystkiego [emoji58] Byle do wieczora i do łóżka
U nas tez od wczoraj leje :( masakra.....az sie nic nie chce;/ ja chyba juz od jutra pojde na l4....akurat mam wizyte a jestem chora wiec chyba juz odpuszcze prace....myslalam ze troche dluzej wytrzymam ale 14 tydzien daje sie we znaki....juz mi sie po prostu nie chce myslec hehe i skupiac na papierkach

U nas tez od wczoraj leje :( masakra.....az sie nic nie chce;/ ja chyba juz od jutra pojde na l4....akurat mam wizyte a jestem chora wiec chyba juz odpuszcze prace....myslalam ze troche dluzej wytrzymam ale 14 tydzien daje sie we znaki....juz mi sie po prostu nie chce myslec hehe i skupiac na papierkach
I bardzo dobrze. Odpocznij i zwolnij. Naciesz się ciążą [emoji8] I dużo zdrówka Kochana dla Was

reklama
Do góry