reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Nadzieję na ciążę. Mnie po owulacji z reguly nie boli nic. Nic nie czuje. Zero jakichkolwiek objawow. A tym czasem teraz od owulacji pobolewają mnie jajniki i juz moj mozg gdzieś tam sobie wkręca a moze jednak...sie udalo?[emoji19]
Tak jest chyba najgorzej. Nie chcesz myślec a organizm sam cie zmusza. Mimo wszystko, mam nadzieję ze wam się uda właśnie na swięta.
Życzę Tobie, by te objawy rzeczywiście dały efekt w postaci ciąży.
Ja ze swoimi „objawami” nie chcę się nakręcać, bo ja miałam w przeciągu tych 6 miesięcy starań chyba wszystkie objawy - łącznie z nudnościami, wstrętem do zapachów, mega mega bolesnymi cyckami, bólem jak na @, różowym śluzem i lekkim krwawieniem/plamieniem na tydzień przed @, więc teraz nie chcę niepotrzebnego rozczarowania. Tym bardziej, że test wypada na chwilę przed Wigilią.
Mialam 2 podobne cykle, w tym jeden ostatni. Wręcz idealny na ciąże. No i idealnie to mi się płakało gdy @ przyszla. Za to mam nadzieję, że u Ciebie to oczekiwanie będzie oznaczało fasolkę.

reklama
Kurcze to dziwne bo wszystkie na forum tak naprawdę się nie znamy, a każda ciąża każdej z Was tak bardzo cieszy [emoji3590]

Mam to samo, samo wspieranie się daje tyle radości. Musimy kiedyś zrobić zjazd [emoji16]

Ja już ostatnio pisałam tu, że prędzej wierzę, że w Lotto coś wygram niż w ciążę zajdę [emoji14] po nowym roku ogarnę znowu jakieś badania, narazie nie mam weny i czasu bo nie dość, że święta to jeszcze w robocie mam nieciekawie. Co kupujecie mężom pod choinkę? :D

Mój Tż dostanie słuchawki bezprzewodowe nauszne, książkę z treningami z kalisteniki + głupi dodatek bokserki ze śmiesznym napisem

Mnie też bierze...okropnie mnie boli gardło jeszcze dzisiaj zaliczyłam dentysty bez znieczulenia i teraz to już mnie boli gardło glowa kości i mięśnie jak na grypę plus ten ząb....masakra

Współczuję. Dużo zdrówka [emoji8]

Ale mi dziś woda z nosa leci [emoji36] noszzz po prostu mnie to wręcz denerwuje. Chwilę się wysmarkam i po kilku minutach znów woda! [emoji36]

A może to alergiczne ? Teraz więcej tych zarodników pleśni w powietrzu fruwa.

Nadzieję na ciążę. Mnie po owulacji z reguly nie boli nic. Nic nie czuje. Zero jakichkolwiek objawow. A tym czasem teraz od owulacji pobolewają mnie jajniki i juz moj mozg gdzieś tam sobie wkręca a moze jednak...sie udalo?[emoji19]

Może się właśnie udało.. Bardzo bym chciała żebyś została mamą. Widzisz wierzę w Was. I jak Wam się uda z mężem. To się kurde napije za Wasze zdrowie !!
Trzymam kciuki mocno mocno [emoji8][emoji8]

Szukam pomyslow na dania z duza ilością warzyw? Macie jakies przepisy?
Muszę trochę mężowi przemycić witamin w warzywkach[emoji4]

reklama
Życzę Tobie, by te objawy rzeczywiście dały efekt w postaci ciąży.
Ja ze swoimi „objawami” nie chcę się nakręcać, bo ja miałam w przeciągu tych 6 miesięcy starań chyba wszystkie objawy - łącznie z nudnościami, wstrętem do zapachów, mega mega bolesnymi cyckami, bólem jak na @, różowym śluzem i lekkim krwawieniem/plamieniem na tydzień przed @, więc teraz nie chcę niepotrzebnego rozczarowania. Tym bardziej, że test wypada na chwilę przed Wigilią.

Jakbym siebie widziała, mialam to samo

Do góry