reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Nadzieję na ciążę. Mnie po owulacji z reguly nie boli nic. Nic nie czuje. Zero jakichkolwiek objawow. A tym czasem teraz od owulacji pobolewają mnie jajniki i juz moj mozg gdzieś tam sobie wkręca a moze jednak...sie udalo?[emoji19]
Tak jest chyba najgorzej. Nie chcesz myślec a organizm sam cie zmusza. Mimo wszystko, mam nadzieję ze wam się uda właśnie na swięta.
Życzę Tobie, by te objawy rzeczywiście dały efekt w postaci ciąży.
Ja ze swoimi „objawami” nie chcę się nakręcać, bo ja miałam w przeciągu tych 6 miesięcy starań chyba wszystkie objawy - łącznie z nudnościami, wstrętem do zapachów, mega mega bolesnymi cyckami, bólem jak na @, różowym śluzem i lekkim krwawieniem/plamieniem na tydzień przed @, więc teraz nie chcę niepotrzebnego rozczarowania. Tym bardziej, że test wypada na chwilę przed Wigilią.
Mialam 2 podobne cykle, w tym jeden ostatni. Wręcz idealny na ciąże. No i idealnie to mi się płakało gdy @ przyszla. Za to mam nadzieję, że u Ciebie to oczekiwanie będzie oznaczało fasolkę.

reklama
Kurcze to dziwne bo wszystkie na forum tak naprawdę się nie znamy, a każda ciąża każdej z Was tak bardzo cieszy [emoji3590]

Mam to samo, samo wspieranie się daje tyle radości. Musimy kiedyś zrobić zjazd [emoji16]

Ja już ostatnio pisałam tu, że prędzej wierzę, że w Lotto coś wygram niż w ciążę zajdę [emoji14] po nowym roku ogarnę znowu jakieś badania, narazie nie mam weny i czasu bo nie dość, że święta to jeszcze w robocie mam nieciekawie. Co kupujecie mężom pod choinkę? :D

Mój Tż dostanie słuchawki bezprzewodowe nauszne, książkę z treningami z kalisteniki + głupi dodatek bokserki ze śmiesznym napisem

Mnie też bierze...okropnie mnie boli gardło jeszcze dzisiaj zaliczyłam dentysty bez znieczulenia i teraz to już mnie boli gardło glowa kości i mięśnie jak na grypę plus ten ząb....masakra

Współczuję. Dużo zdrówka [emoji8]

Ale mi dziś woda z nosa leci [emoji36] noszzz po prostu mnie to wręcz denerwuje. Chwilę się wysmarkam i po kilku minutach znów woda! [emoji36]

A może to alergiczne ? Teraz więcej tych zarodników pleśni w powietrzu fruwa.

Nadzieję na ciążę. Mnie po owulacji z reguly nie boli nic. Nic nie czuje. Zero jakichkolwiek objawow. A tym czasem teraz od owulacji pobolewają mnie jajniki i juz moj mozg gdzieś tam sobie wkręca a moze jednak...sie udalo?[emoji19]

Może się właśnie udało.. Bardzo bym chciała żebyś została mamą. Widzisz wierzę w Was. I jak Wam się uda z mężem. To się kurde napije za Wasze zdrowie !!
Trzymam kciuki mocno mocno [emoji8][emoji8]

Szukam pomyslow na dania z duza ilością warzyw? Macie jakies przepisy?
Muszę trochę mężowi przemycić witamin w warzywkach[emoji4]

reklama
Życzę Tobie, by te objawy rzeczywiście dały efekt w postaci ciąży.
Ja ze swoimi „objawami” nie chcę się nakręcać, bo ja miałam w przeciągu tych 6 miesięcy starań chyba wszystkie objawy - łącznie z nudnościami, wstrętem do zapachów, mega mega bolesnymi cyckami, bólem jak na @, różowym śluzem i lekkim krwawieniem/plamieniem na tydzień przed @, więc teraz nie chcę niepotrzebnego rozczarowania. Tym bardziej, że test wypada na chwilę przed Wigilią.

Jakbym siebie widziała, mialam to samo

Do góry