reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Czasami warto troche dłużej poczekac a noz moze trafi sie cos fajnego i w miare taniego[emoji5]
Moj maz juz by bral kredyt[emoji19] ale ja sie nie zgodze na zaden kredyt dopoki nie będę w ciąży. Nie chce miec domu w którym nie bedzie dzieci[emoji19] ja wiem ze to troche glupie myslenie ale ja zdania na razie nie zmienię[emoji19] bedzie ciąża to i bedzie kredyt, nie wczesniej[emoji15]
My też na przyszły rok planujemy budowę ale przeraża mnie kredyt, zobaczymy narazie z rodzicami nie jest źle :)

Dla mnie inseminacja nasieniem dawcy to by była ostateczność. Niestety, ale geny jednak są ważne i mają ogromny wpływ na nasze życie. Zresztą dla dziecka też mogłoby to być ciężkie potem.

100 stron!! Ale sie rozpisalysc.;)
A ja wlasnie bylam w lazience i widze juz planienie czerwone wiec mysle ze okres sie rozkreca! 4 dni wczesniej,co byloby cudownie bo nie wypadalyby mi plodne jak rodzice beda u mnie mieszkac przez tydzien,i moglabym wziasc clo i dzialac cos konkretniej.Okresie rozkrecaj sie!!

O kredytach mowa i o samochodach widze:) my mamy mieszkanie w uk na kredyt i chyba nam sie udalo w ostatniej chwil kupic tanio bo teraz ceny sa masakryczne,ale odkladalismy lata na wlasny 10% wkład.place raty kredytu duzo mniejsze niz inni wynajmu za takie mieszkanie jak ja mam,wiec sie oplacalo. Samochod mamy volkswagena.

Tak Zimowo w górach :) choinkę ubieram też na Mikołaja :) nawet zamówiłam na allegro świecidełka na ogród :)
IMG_20181201_122928.jpeg

Załączniki

• IMG_20181201_122928.jpeg
    IMG_20181201_122928.jpeg
    51 KB · Wyświetleń: 306
reklama
Do góry