My też się remontujemu już rok czasu i w.salonie wciąż wiszą żarówki bo.są ważniejsze wydatki heheMy się bardzo szybko (po 7 miesiącach) zaręczyliśmy i tacy nabuzowani poszliśmy zarezerwować salę na kolejny rok. A po kilku dniach przyszła taka myśl "no świetnie, tylko gdzie my będziemy mieszkać?". Ja wtedy mieszkałam z rodzicami bo mnie nie było stać na wynajem czegoś na własność, TŻ ze swoim bratem. Ja miałam mierne zarobki, TŻ jeszcze gorsze, ale ślub ostro planowaliśmy
Długo szukaliśmy czegoś na wynajem, ale niestety w naszej mieścinie były paskudne, drogie rudery (niektóre nawet bez ogrzewania i z odpadającymi drzwiczkami szafek ). Mój tato nam postanowił pomóc i podpytał znajomej z agencji nieruchomości, ona zaproponowała kupno mieszkania. Szybka piłka, rozmowa z mamą TŻ i decyzja.
Remontowaliśmy za swoje oszczędności, plus czasem rodzice się jeszcze dorzucili.
Zamiast wesela miało być przyjęcie dla najbliższej rodziny i bliskich znajomych, co ostatecznie i tak przerodziło się w całkiem niemałe wesele.
Remont mieszkania 65m2 zajął nam 2 miesiące. Wprowadziliśmy się mając tylko kuchnię i łazienkę oraz łóżko w sypialni.
Do tej pory wiszą nam żarówki na kablach i mamy stare drzwi pokojowe bo ciągle są ważniejsze wydatki
reklama
My 13-goKiedy ubieracie choinkę?[emoji16]
Bo ja chyba zaszaleję i ubiorę na Mikolaja[emoji23][emoji13]
Magda 2791
Fanka BB :)
My choinkę ubieramy w niedzielę przed wigilia albo w wigilię, a wcześniej zrobię stroik do naszego pokoju bo choinka stoi u rodziców :-)
Zjadłam teraz zupke chińską taka mnie naszla ochota że i gorąca jadłam.....
Macie jakieś sposoby na cerę tradzikowa? Tak mnie wysypalo po ostatniej owu że do tej pory to nie znika.... W ogóle mam cerę tradzikowa kilka lat leczylam się u dermatologa
Zjadłam teraz zupke chińską taka mnie naszla ochota że i gorąca jadłam.....
Macie jakieś sposoby na cerę tradzikowa? Tak mnie wysypalo po ostatniej owu że do tej pory to nie znika.... W ogóle mam cerę tradzikowa kilka lat leczylam się u dermatologa
My a8 z silnikiem 4.2.........My tez mamy a4 a model b6 [emoji1][emoji1] tylko z paliwożernym silnikiem bo 1.8 turbo [emoji1787][emoji1787] ale i tak jest kochana [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
flor87
A moze to nie na miesiaczke?Dzsiaj dostałam brązowe plamienie 5dni przed @. Zawsze przed @ dostaje plamienia ehhh
martini6
Dzsiaj dostałam brązowe plamienie 5dni przed @. Zawsze przed @ dostaje plamienia ehhh
Implantacja może?
W zeszłym miesiącu też mnie zaskoczyła baaardzo krótkim cyklem więc chyba powtórka z rozrywkiA moze to nie na miesiaczke?
MasterKa
Łooo..no to ta dopiero pokarmu potrzebuje [emoji1787][emoji1787][emoji1787] ubezpieczenie tez nie mało pewnie za taki silnik...My a8 z silnikiem 4.2.........
reklama
MasterKa
No a może to faktycznie cos się oczyszcza? Póki nie ma @ nie ma co sobie do głowy dobierać kochana [emoji8]Dzsiaj dostałam brązowe plamienie 5dni przed @. Zawsze przed @ dostaje plamienia ehhh