reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Eejj a czemu nie robisz rano ? [emoji57][emoji110][emoji110][emoji110]To ja tak mialam z termometrem owulacyjnym [emoji85] babki w aptece albo nie mialy albo patrzyly na mnie jakby kosmite zobaczyly Jeśli bylas u lekarza w czasie owu, i te temperatury juz są mierzone po owulacji to mysle ze mozesz sprobowac zatestowac [emoji110] ale poczekala bym jeszcze kilka dni [emoji6]Ale wygląda [emoji7]
Kochana zjedz za mnie kawałek bo ja nie moge nawet [emoji24]

Tak byłam u gin w owu właśnie jak Zaczęłam mierzyć temp. Poczekam pocEkam do terminu @ czyli poniedziałku bo boje się kolejnego rozczarowania

Witam się smutno, bo mnie rano nawiedziła @. A takie miałam dobre przeczucia, że tym razem zaskoczyło. Ehh.
Niestety, nie będzie fasolki na święta :(

Zaczynamy 27 cykl starań :(

Współczuje wiem co to znaczy my 25 cykl starań :( i tez jakoś nie wierze żeby się w nim udało wiec za kilka dni 26 :/ ale i kiedyś na nas nadejdzie pora [emoji8]

10dc i taka krecha i to z mocno rozcienczonych siuśków[emoji16][emoji13]
Myślę ze w ciagu najbliższych dwoch dni będzie pozytyw[emoji106]
20181201_140335.jpeg

Załączniki

• 20181201_140335.jpeg
    20181201_140335.jpeg
    22,5 KB · Wyświetleń: 264
Ja nawet nie wiem jaki my mamy model ;P pamiętam tylko że to pierwsze miało silnik 3 litry [emoji14] a ten wiem że jest napęd na cztery koła i ma więcej koni bo poprzednik coś robił w tym temacie ale silnik to chyba też ma 1.8 ale czy turbo to nie wiem muszę męża zapytać ;P
No napęd na cztery koła to super sprawa jest [emoji4]

Już wiem wszystko zadzwoniłam specjalnie się zapytać ;P mamy ten sam a4 b6 silnik 1.8 turbo napęd na 4 koła i 180 koni pali 10l benzyny i 13l gazu ;P
No to mamy to samo tyko bez gazu [emoji1] na trasie pali kolo 15/16 litrów [emoji1787] a kiedys jak sprawdziliśmy ile pójdzie tak max to spalanie wzrosło do 22[emoji1787] takze trzeba ekonomicznie alw nie zawsze to wychodzi [emoji23]

Cześć dziewczyny[emoji4]. U mnie mrozik trzyma ze ho ho. Marzy mi się troche śniegu na święta ale pewnie nic z tego.Zależy ile trwa Twoja faza lutealna. Bo z tego co widze masz na razie 11 pomiarów, jeśli od owulacji do okresu mija u ciebie 14, to w sumie ta temperatura jest poprawna zarowno na wczesną ciążę jak i zwykły cykl. U mnie temperatura spada zazwyczaj 13 dnia po owulacji a 14 lub 15 dostaję okres. Jeśli termin miesiączki masz na dziś, to śmiało testuj bo temperatura jest bardzo ładna.Nie do końca. Mnie dopiero 3 test pokazał ciążę a co śmieszniejsze ta druga kreska byla tak blada że wydawalo mi się, że mam omamy.Powodzenia. Mam nadzieję że grudzień będzie dla wszystkich łaskawy.Znam ten ból, po ostatnim cyklu mialam to samo. Jeszcze zobaczylam skok w górę temp w dniu w którym powinna być już nisko i praktycznie wkrecilam sobie ciążę.[emoji23][emoji23][emoji23] ja tak przy pierwszym mowilam, bo sama mam naturalny ciepły odcień blondu i przy odpowiednim świetle tworzy się rudawa poświata, i chciałam zeby miał wlosy po mym chłopie, a tu urodził się tak rudy, ze nikogo w rodzinie takiego nie bylo[emoji23][emoji23][emoji23]. Po roku wlosy zmienily kolor na ciemny blond.O tak plusy zycia bez dzieci lub z dziecmi mocno samodzielnymi. Mam to samo. Duzego syna ale gdzies z tyłu tli się pragnienie posiadania maleństwa.To tak humorystycznie. A dzieci, cóż niektorzy wręcz blagają zeby mowic do nich rudy choc z rudym mają tyle wspolnego co ja z Pamelą Anderson. Teraz juz tak sie na rudych nie patrzy jak kiedys[emoji6].W sobotę przed Wigilią[emoji4]. U mnie to trauma bo mlody nie lubi, chlop tez, i ja sie musze z tym babrac.

Termin @ dopiero na poniedizalek wiec czekam czekam do poniedziałki bo właśnie czytałam ze temp może spaść kilka godziny przed @ wiec wole się nie nakręcać albo rozczarować testem :/ :( wstrzymam się do terminu @

reklama
No to mamy to samo tyko bez gazu [emoji1] na trasie pali kolo 15/16 litrów [emoji1787] a kiedys jak sprawdziliśmy ile pójdzie tak max to spalanie wzrosło do 22[emoji1787] takze trzeba ekonomicznie alw nie zawsze to wychodzi [emoji23]
To faktycznie dużo wam pali u nas najwięcej to 13-14 ale więcej nie pali nie wiem od czego to w sumie zależy mój ekonomicznie nie jeździ ;) a gaz zalozyl dlatego że teraz ma prace jeżdżąca ale bez auta sluzbowego i nas rachunki za paliwo dobijaly ;P

Do góry