reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Termin @ dopiero na poniedizalek wiec czekam czekam do poniedziałki bo właśnie czytałam ze temp może spaść kilka godziny przed @ wiec wole się nie nakręcać albo rozczarować testem :/ :( wstrzymam się do terminu @
Szkoda testow i nerwów. Potem do terminu @ bedziesz sobie wkrecać ze moze za wczesnie byl zrobiony. Nawet jak zobaczysz negatywny, choć trzymam kciuki za 2 kreski, i tak uznasz ze trzeba czekać do poniedzialku, bo moze akurat @ nie przyjdzie.

reklama
Zrobiłam test po 12 a teraz po dwóch godzinach niepotrzebnie na niego spojrzałam, bo widać druga kreskę... wiem wiem... nie powinno się tego wyniku brać pod uwagę, ale test zawsze trzymam bardzo długo i nigdy nie było nawet cienia na drugi dzień...
IMG_6158.JPG

Załączniki

• IMG_6158.JPG
    IMG_6158.JPG
    246,4 KB · Wyświetleń: 318
Zrobiłam test po 12 a teraz po dwóch godzinach niepotrzebnie na niego spojrzałam, bo widać druga kreskę... wiem wiem... nie powinno się tego wyniku brać pod uwagę, ale test zawsze trzymam bardzo długo i nigdy nie było nawet cienia na drugi dzień... Zobacz załącznik 921239
Hmmm dziwna jakaś ta kreska jest.... To nie fabryczna ? Wydaje mi się że jest biała i szara

Szkoda testow i nerwów. Potem do terminu @ bedziesz sobie wkrecać ze moze za wczesnie byl zrobiony. Nawet jak zobaczysz negatywny, choć trzymam kciuki za 2 kreski, i tak uznasz ze trzeba czekać do poniedzialku, bo moze akurat @ nie przyjdzie.

Masz racje! Czekam cierpliwie jak się spóźni zatestuje dopiero. Dam radę :p

No dziwna wiec pewnie fabryczna ale przedwczoraj zrobiłam taki sam i nie było czegoś takiego dlatego szoku dostałam. Szkoda ze nie zrobiłam z porannego moczu
Test testowi nie równy ;) ja takie fabryczne już przerabiałam jak człowiek nie miał z nimi nigdy wcześniej styczności to faktycznie może narobić sobie nadziei... Nie wiem czy wiecie ale ja miałam też test który pokazał dwie kreski chociaż w ciąży nie byłam a były tak mocne że jak faktycznie w tej ciąży byłam to miałam slabsze na teście.... Do tej pory nie wiem dlaczego tak się stało ale to był mój najgorszy dzień w życiu kiedy byłam pewna że jestem w ciąży a jak zrobiłam za godzinę drugi test już wiedziałam że ten pierwszy był mega wadliwy...

reklama
Test testowi nie równy ;) ja takie fabryczne już przerabiałam jak człowiek nie miał z nimi nigdy wcześniej styczności to faktycznie może narobić sobie nadziei... Nie wiem czy wiecie ale ja miałam też test który pokazał dwie kreski chociaż w ciąży nie byłam a były tak mocne że jak faktycznie w tej ciąży byłam to miałam slabsze na teście.... Do tej pory nie wiem dlaczego tak się stało ale to był mój najgorszy dzień w życiu kiedy byłam pewna że jestem w ciąży a jak zrobiłam za godzinę drugi test już wiedziałam że ten pierwszy był mega wadliwy...

Dlatego ja do siebie tego nie biorę, ale pierwszy raz w życiu taka sytuacja a dużo już tych testów przerobiłam. Zrobię w pn betę.

Do góry