reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Czasami warto troche dłużej poczekac a noz moze trafi sie cos fajnego i w miare taniego[emoji5]
Moj maz juz by bral kredyt[emoji19] ale ja sie nie zgodze na zaden kredyt dopoki nie będę w ciąży. Nie chce miec domu w którym nie bedzie dzieci[emoji19] ja wiem ze to troche glupie myslenie ale ja zdania na razie nie zmienię[emoji19] bedzie ciąża to i bedzie kredyt, nie wczesniej[emoji15]
My też na przyszły rok planujemy budowę ale przeraża mnie kredyt, zobaczymy narazie z rodzicami nie jest źle :)

Dla mnie inseminacja nasieniem dawcy to by była ostateczność. Niestety, ale geny jednak są ważne i mają ogromny wpływ na nasze życie. Zresztą dla dziecka też mogłoby to być ciężkie potem.

100 stron!! Ale sie rozpisalysc.;)
A ja wlasnie bylam w lazience i widze juz planienie czerwone wiec mysle ze okres sie rozkreca! 4 dni wczesniej,co byloby cudownie bo nie wypadalyby mi plodne jak rodzice beda u mnie mieszkac przez tydzien,i moglabym wziasc clo i dzialac cos konkretniej.Okresie rozkrecaj sie!!

O kredytach mowa i o samochodach widze:) my mamy mieszkanie w uk na kredyt i chyba nam sie udalo w ostatniej chwil kupic tanio bo teraz ceny sa masakryczne,ale odkladalismy lata na wlasny 10% wkład.place raty kredytu duzo mniejsze niz inni wynajmu za takie mieszkanie jak ja mam,wiec sie oplacalo. Samochod mamy volkswagena.

Tak Zimowo w górach :) choinkę ubieram też na Mikołaja :) nawet zamówiłam na allegro świecidełka na ogród :)
IMG_20181201_122928.jpeg

Załączniki

• IMG_20181201_122928.jpeg
    IMG_20181201_122928.jpeg
    51 KB · Wyświetleń: 304
reklama
Do góry