reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Oby @ nie przyszla[emoji123]

Jak mam być szczera to czuje, ze coś tam jest, bo nigdy nie miałam tak ze jednego dnia był ból kręgosłupa a drugiego ten ból ustał i nie ma @, ale ze to pierwszy cykl to ja się nawet nie nastawiam i zdaje sobie sprawę z tego, ze hormony mogą mocno szaleć i dlatego ten śluz, szyjka itp to nie mogę tak brać pod uwagę.

Co do Ciebie kochana to bardzo dobrze, ze macie plan. Myśle, ze w pewien sposób dla Ciebie psychicznie jest lżej jeśli wiesz, ze macie jakiś Plan B. Obyście nie musieli z niego skorzystać, ale jeśli już to proszę tutaj się nie poddawać i nie odchodzić z forum! Bo ja zaczęłam tu pisać jak zobaczyłam, ze są tu takie fajne kobiety jak Ty ;) nieważne jakim sposobem się uda, ważne by się udało [emoji813]️

cześć dziewczyny :) Martosia! Przepiękny kalendarz! Ja jestem za leniwa na takie rzeczy, ale mnie zmotywowałaś i może i ja coś wymyślę z synkiem :)

A co do wieku ja 93 :)

Buterrfly trzymam kciuki za wchłonięcie! Ja tez mam polip i po @ idę zobaczyć czy się wchłonął.

Dziś 31dc - szyjka poszła bardzo wysoko i mam dużo białego i rozciągliwego śluzu, brzuch od wczoraj pobolewa wiec pewnie tylko czekać na @ bo wczoraj to i kręgosłup już nnie bolał a to u mnie znak @ zawsze :)
Też czekam na @ , już od wczoraj chodzę w podpasce [emoji23] żeby mnie małpa nie zaskoczyła

cześć dziewczyny :) Martosia! Przepiękny kalendarz! Ja jestem za leniwa na takie rzeczy, ale mnie zmotywowałaś i może i ja coś wymyślę z synkiem :)

A co do wieku ja 93 :)

Buterrfly trzymam kciuki za wchłonięcie! Ja tez mam polip i po @ idę zobaczyć czy się wchłonął.

Dziś 31dc - szyjka poszła bardzo wysoko i mam dużo białego i rozciągliwego śluzu, brzuch od wczoraj pobolewa wiec pewnie tylko czekać na @ bo wczoraj to i kręgosłup już nnie bolał a to u mnie znak @ zawsze :)
To skoro masz biały śluz, to moze jednak się udało[emoji6]? Oby ta wredna małpa nie przyszła.
Ja mam z allegro i polecam[emoji5]
Jakich testow uzywasz? Ja patrzę od wczoraj na allegro i mam mętlik w głowie.

To skoro masz biały śluz, to moze jednak się udało[emoji6]? Oby ta wredna małpa nie przyszła.Jakich testow uzywasz? Ja patrzę od wczoraj na allegro i mam mętlik w głowie.
Ja mam takie. 50 sztuk plus 5 ciazowych. Wyszlo mnie ok 30 zl razem z wysyłką na allegro.
Pięknie pokazują owulacje[emoji106]
20181130_123418.jpeg

Załączniki

• 20181130_123418.jpeg
    20181130_123418.jpeg
    80,6 KB · Wyświetleń: 348
Hej dziewczyny.

Witam nowe dziewczyny na wątku, bo widzę że jakieś nowe nicki się pojawiły !!

Ja melduje się z pracy. Byle do 12:30 , potem szybko do domu i szykowanie na zajęcia. Dzisiaj mam egzamin [emoji849]

Czekam sobie cierpliwie na @. Muszę umówić się w przyszłym tygodniu na wizyte do gin. Ciekawe czy urósł ten polip lub mięśniak [emoji848] Oby nie , ale ostatnio często mnie bolał brzuch co nie było u mnie normalne wcześniej. Tłumaczę sobie, że pewnie to od żołądka z nerwów

Miłego dnia dziewczyny i spokojnego weekendu [emoji8][emoji8]
A może się wchłonął? Dobrze by było... Ważne, aby nie rósł.

To skoro masz biały śluz, to moze jednak się udało[emoji6]? Oby ta wredna małpa nie przyszła.
Jeśli do pn nie będzie @ to zaryzykuje i pojadę na betę bo wtedy będzie 2 dni do @.
Ale tutaj dziewczyny pisały ze taki rozciągliwy maja na dzień dwa przed @. Wczoraj był przezroczysty i b. Rozciągliwy a dziś biały i b. Rozciągliwy. Zobaczymy :)

reklama
Do góry