1
reklama
flor87
Fanka BB :)
Porażka brak slow...
weronika25nk
Aż mnie ciarki przeszły aż trudno uwierzyć... masakra
Nat Bluebell
Nie odzywałam się wcale, bo humor miałam taki, że wszystko mnie wk.. I w ogóle dół. Chyba ogólnie stres i przemęczenie.
Już jest piątek, może jak się jutro wyśpię to będzie lepiej.
Spadaj małolato! chociaż ja się czuję na 25 akurat.Haha ale sie staro poczulam,ja 84 bosz prawie jak za wojny to brzmi
No właśnie, co za badziewie ponoć to z klawiatury jest i widać tylko w przeglądarce, ale ja aplikacji nie będę instalowaćJesssuu te WIELKIE emotki sa takie denerwujace, mozna je wylaczyc?one sie robia jak sie wpisuje usmiech z klawiatury czy z wybiera z okienka czatu?
Loli05
Hej,masz juz wyniki krwi?Nie odzywałam się wcale, bo humor miałam taki, że wszystko mnie wk.. I w ogóle dół. Chyba ogólnie stres i przemęczenie.
Spadaj małolato! chociaż ja się czuję na 25 akurat.
No właśnie, co za badziewie ponoć to z klawiatury jest i widać tylko w przeglądarce, ale ja aplikacji nie będę instalować
Nat Bluebell
Chodzi o Pappa? Powiedzieli, że jeżeli do poniedziałku nie zadzwonia, to znaczy że wszystko jest ok. W tygodniu i tak będę w przychodni to sprawdzę.Hej,masz juz wyniki krwi?
1
185097
Gość
Zachciało mi sie ciastka na weekend. I tak przegladalam przepisy i znalazlam fajny na ciastko z jablkami bez pieczenia. A ze mam duzo jabkek to mysle zrobie[emoji39]
No i napisalam mezowi liste paru rzeczy ktore ma kupić i juz 3 raz do mnie dzwoni bo nie wie czy dobrze kupil[emoji23]
No i napisalam mezowi liste paru rzeczy ktore ma kupić i juz 3 raz do mnie dzwoni bo nie wie czy dobrze kupil[emoji23]
Ha ha chyba większość facetów tak ma. Mój jak sam robi zakupy to zwykle muszę być pod telefonem tylko że on w razie niepewności wysyła zdjęciaZachciało mi sie ciastka na weekend. I tak przegladalam przepisy i znalazlam fajny na ciastko z jablkami bez pieczenia. A ze mam duzo jabkek to mysle zrobie[emoji39]
reklama
1
185097
Gość
No moj mi wlasnie wysłał zdjęcie śmietany 30% i się pytał czy to jest to samo co śmietanka 30%[emoji23][emoji16]Ha ha chyba większość facetów tak ma. Mój jak sam robi zakupy to zwykle muszę być pod telefonem tylko że on w razie niepewności wysyła zdjęcia