reklama
umi2
Fanka BB :)
Piękny kalendarz. Ja w tym roku robiłam wspolnie z synem, ale Twój to mistrzostwo. Ogromnie mi sie podoba.Zobacz załącznik 920830
U nas w tym roku taki kalendarz. Trochę słodyczy, trochę świątecznych zadań, i trochę mini upominków.
Rozmawialyście o rocznikach, ja jestem z 90[emoji4]
Lovi23
Ja 93Piękny kalendarz. Ja w tym roku robiłam wspolnie z synem, ale Twój to mistrzostwo. Ogromnie mi sie podoba.
Rozmawialyście o rocznikach, ja jestem z 90[emoji4]
Blondi1437
Hej dziewczyny ja ostatnio tyle mam na głowie ze powiem szczerze ze nawet tu nie zaglądałam. A przed nami grudzień i święta . Miłego Dnia
buterrfly
Hej dziewczyny.
Witam nowe dziewczyny na wątku, bo widzę że jakieś nowe nicki się pojawiły !!
Ja melduje się z pracy. Byle do 12:30 , potem szybko do domu i szykowanie na zajęcia. Dzisiaj mam egzamin [emoji849]
Czekam sobie cierpliwie na @. Muszę umówić się w przyszłym tygodniu na wizyte do gin. Ciekawe czy urósł ten polip lub mięśniak [emoji848] Oby nie , ale ostatnio często mnie bolał brzuch co nie było u mnie normalne wcześniej. Tłumaczę sobie, że pewnie to od żołądka z nerwów
Miłego dnia dziewczyny i spokojnego weekendu [emoji8][emoji8]
Ja melduje się z pracy. Byle do 12:30 , potem szybko do domu i szykowanie na zajęcia. Dzisiaj mam egzamin [emoji849]
Czekam sobie cierpliwie na @. Muszę umówić się w przyszłym tygodniu na wizyte do gin. Ciekawe czy urósł ten polip lub mięśniak [emoji848] Oby nie , ale ostatnio często mnie bolał brzuch co nie było u mnie normalne wcześniej. Tłumaczę sobie, że pewnie to od żołądka z nerwów
Hej Oby znikł Może się wchłonąłHej dziewczyny.
Ja dziś jadę w góry także będę mało aktywna do niedzieli
buterrfly
Chciałabym żeby tak było, bo wtedy nie trzeba się stresować , że coś nie tak i problem z głowy [emoji846]Hej Oby znikł Może się wchłonął
Ja dziś jadę w góry także będę mało aktywna do niedzieli
To miłego odpoczynku i żebyś Nam tam nie zamarzła , bo na nizinach zimno , a co dopiero w górach [emoji44][emoji57]
Trzymam kciuki za dobrą nowinę :*Chciałabym żeby tak było, bo wtedy nie trzeba się stresować , że coś nie tak i problem z głowy [emoji846]
To miłego odpoczynku i żebyś Nam tam nie zamarzła , bo na nizinach zimno , a co dopiero w górach [emoji44][emoji57]
No zimno, zimno, ale biorę ciepłe ubrania termiczne, kurtkę narciarską itp. będzie OK .. chyba :*
buterrfly
Haha [emoji1787] Będzie dobrze , porób jakieś zdjęcia widoków w między czasie.Trzymam kciuki za dobrą nowinę :*
No zimno, zimno, ale biorę ciepłe ubrania termiczne, kurtkę narciarską itp. będzie OK .. chyba [emoji14] :*
Uwielbiam góry, a już z rok nie byłam [emoji58] Trzeba nadrobić w przyszłym roku !
reklama
Dżasta :)
Piękny [emoji7]Zobacz załącznik 920830
U nas w tym roku taki kalendarz. Trochę słodyczy, trochę świątecznych zadań, i trochę mini upominków.