Loli05
Fanka BB :)
A robisz ten test urodzinowy?Hej Oby znikł Może się wchłonął
Ja dziś jadę w góry także będę mało aktywna do niedzieli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A robisz ten test urodzinowy?Hej Oby znikł Może się wchłonął
Ja dziś jadę w góry także będę mało aktywna do niedzieli
Oby @ nie przyszla[emoji123]
Też czekam na @ , już od wczoraj chodzę w podpasce [emoji23] żeby mnie małpa nie zaskoczyłacześć dziewczyny Martosia! Przepiękny kalendarz! Ja jestem za leniwa na takie rzeczy, ale mnie zmotywowałaś i może i ja coś wymyślę z synkiem
A co do wieku ja 93
Buterrfly trzymam kciuki za wchłonięcie! Ja tez mam polip i po @ idę zobaczyć czy się wchłonął.
Dziś 31dc - szyjka poszła bardzo wysoko i mam dużo białego i rozciągliwego śluzu, brzuch od wczoraj pobolewa wiec pewnie tylko czekać na @ bo wczoraj to i kręgosłup już nnie bolał a to u mnie znak @ zawsze
To skoro masz biały śluz, to moze jednak się udało[emoji6]? Oby ta wredna małpa nie przyszła.cześć dziewczyny Martosia! Przepiękny kalendarz! Ja jestem za leniwa na takie rzeczy, ale mnie zmotywowałaś i może i ja coś wymyślę z synkiem
A co do wieku ja 93
Buterrfly trzymam kciuki za wchłonięcie! Ja tez mam polip i po @ idę zobaczyć czy się wchłonął.
Dziś 31dc - szyjka poszła bardzo wysoko i mam dużo białego i rozciągliwego śluzu, brzuch od wczoraj pobolewa wiec pewnie tylko czekać na @ bo wczoraj to i kręgosłup już nnie bolał a to u mnie znak @ zawsze
Jakich testow uzywasz? Ja patrzę od wczoraj na allegro i mam mętlik w głowie.Ja mam z allegro i polecam[emoji5]
Też czekam na @ , już od wczoraj chodzę w podpasce [emoji23] żeby mnie małpa nie zaskoczyła
Ja mam takie. 50 sztuk plus 5 ciazowych. Wyszlo mnie ok 30 zl razem z wysyłką na allegro.To skoro masz biały śluz, to moze jednak się udało[emoji6]? Oby ta wredna małpa nie przyszła.Jakich testow uzywasz? Ja patrzę od wczoraj na allegro i mam mętlik w głowie.
A może się wchłonął? Dobrze by było... Ważne, aby nie rósł.Hej dziewczyny.
Witam nowe dziewczyny na wątku, bo widzę że jakieś nowe nicki się pojawiły !!
Ja melduje się z pracy. Byle do 12:30 , potem szybko do domu i szykowanie na zajęcia. Dzisiaj mam egzamin [emoji849]
Czekam sobie cierpliwie na @. Muszę umówić się w przyszłym tygodniu na wizyte do gin. Ciekawe czy urósł ten polip lub mięśniak [emoji848] Oby nie , ale ostatnio często mnie bolał brzuch co nie było u mnie normalne wcześniej. Tłumaczę sobie, że pewnie to od żołądka z nerwów
Miłego dnia dziewczyny i spokojnego weekendu [emoji8][emoji8]
To skoro masz biały śluz, to moze jednak się udało[emoji6]? Oby ta wredna małpa nie przyszła.
Jeśli do pn nie będzie @ to zaryzykuje i pojadę na betę bo wtedy będzie 2 dni do @.
Ale tutaj dziewczyny pisały ze taki rozciągliwy maja na dzień dwa przed @. Wczoraj był przezroczysty i b. Rozciągliwy a dziś biały i b. Rozciągliwy. Zobaczymy
Hmmm widzisz ja mialam kiedys z allegro ale byly badziewne a te twoje sa inne... moze nastepnym razem sobie poszukam takieJa mam takie. 50 sztuk plus 5 ciazowych. Wyszlo mnie ok 30 zl razem z wysyłką na allegro.
Pięknie pokazują owulacje[emoji106]Zobacz załącznik 920898