reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Butterflymam kciuki za tatę!

Kamila, kciuki za Pappę jutro!

A ja dziś idę do endo i mam stresa czy wybrałam dobrego lekarza. No okaże się wieczorem.
Kciuki za wizytę [emoji110][emoji110]

Ja mam jutro juz Usg, krew na pappe mialam pobierana 13.11 wiec od razu jutro bede miala pelne wyniki i skorygowane ryzyka.

reklama
Dziewczyny wg kalendarza owulacja powinnam mieć 29.11 a tak mnie bolą jajniki że zwariuje i testy owulacyjne inaczej mi wychodzą o 10 a inaczej wieczorem nie wiem co ze mną nie tak :-(
Screenshot_20181126-121128_Flo.jpeg
1543230854128.jpeg

Załączniki

• Screenshot_20181126-121128_Flo.jpeg
    Screenshot_20181126-121128_Flo.jpeg
    38,6 KB · Wyświetleń: 328
  • 1543230854128.jpeg
    1543230854128.jpeg
    74,7 KB · Wyświetleń: 321
reklama
Wydaje mi się, że owu jeszcze przed tobą :) Ja robiłam codziennie test o 19 i nagle z dnia na dzień miałam ciemną kreskę :) Ale i tak działasz z bobosexami często więc na pewno traficie na ten dzien :D
A co mi tam :) tylko jeden raz było bez strzałów hehe ale wczoraj myślałam że nie dam rady do końca masakra :) ale nadziei nie tracę :) tylko nie wiem czy od dzisiaj codziennie bobosexić czy to faktycznie nie wpłynie na pogorszenie plemniczków :) chociaż czytałam artykuł że im rzadziej facet się sexi to ma gorszą jakość spermy :)

Do góry