reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Butterflymam kciuki za tatę!

Kamila, kciuki za Pappę jutro!

A ja dziś idę do endo i mam stresa czy wybrałam dobrego lekarza. No okaże się wieczorem.
Kciuki za wizytę [emoji110][emoji110]

Ja mam jutro juz Usg, krew na pappe mialam pobierana 13.11 wiec od razu jutro bede miala pelne wyniki i skorygowane ryzyka.

reklama
Dziewczyny wg kalendarza owulacja powinnam mieć 29.11 a tak mnie bolą jajniki że zwariuje i testy owulacyjne inaczej mi wychodzą o 10 a inaczej wieczorem nie wiem co ze mną nie tak :-(
Screenshot_20181126-121128_Flo.jpeg
1543230854128.jpeg

Załączniki

• Screenshot_20181126-121128_Flo.jpeg
    Screenshot_20181126-121128_Flo.jpeg
    38,6 KB · Wyświetleń: 334
  • 1543230854128.jpeg
    1543230854128.jpeg
    74,7 KB · Wyświetleń: 331
reklama
Wydaje mi się, że owu jeszcze przed tobą :) Ja robiłam codziennie test o 19 i nagle z dnia na dzień miałam ciemną kreskę :) Ale i tak działasz z bobosexami często więc na pewno traficie na ten dzien :D
A co mi tam :) tylko jeden raz było bez strzałów hehe ale wczoraj myślałam że nie dam rady do końca masakra :) ale nadziei nie tracę :) tylko nie wiem czy od dzisiaj codziennie bobosexić czy to faktycznie nie wpłynie na pogorszenie plemniczków :) chociaż czytałam artykuł że im rzadziej facet się sexi to ma gorszą jakość spermy :)

Do góry