reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

A co mi tam :) tylko jeden raz było bez strzałów hehe ale wczoraj myślałam że nie dam rady do końca masakra :) ale nadziei nie tracę :) tylko nie wiem czy od dzisiaj codziennie bobosexić czy to faktycznie nie wpłynie na pogorszenie plemniczków :) chociaż czytałam artykuł że im rzadziej facet się sexi to ma gorszą jakość spermy :)
Mój gin mówił mi, że najlepiej co 2 dni :) ale opinii jest wiele :)

reklama
Testy i kalendarzyk one Nam tylko sugerują kiedy ta owulacja będzie. Nie trzeba im ufac w 100%. Najlepiej seksić się często i pomagać sobie testami i kalendarzykiem[emoji106]

Dziewczyny wg kalendarza owulacja powinnam mieć 29.11 a tak mnie bolą jajniki że zwariuje i testy owulacyjne inaczej mi wychodzą o 10 a inaczej wieczorem nie wiem co ze mną nie tak :-( Zobacz załącznik 919732Zobacz załącznik 919733
Nie wiem po co w ogóle stresujesz się tymi testami [emoji4] weź to wyrzuć i słuchaj swojego ciała [emoji16] na pewno lepiej Ci podpowie niż te testy. (Ale nie musisz mnie słuchać [emoji23] to tylko jest moje zdanie.. )

Nie wiem po co w ogóle stresujesz się tymi testami [emoji4] weź to wyrzuć i słuchaj swojego ciała [emoji16] na pewno lepiej Ci podpowie niż te testy. (Ale nie musisz mnie słuchać [emoji23] to tylko jest moje zdanie.. )
Tak zrobię :) bo tylko nas szczerze blokują te testy :) zobaczymy slabą kreske i się stresujemy czemu nie ma tej owulacji :) co będzie to będzie idę na całość i codziennie będzie bobosex :) ale dzisiaj to jajniki mnie bolą :( dzięki lovi ;*

Dzien dobry[emoji4]
Melduję że koniec okresu!!![emoji123] i że się pogodzilismy z moim mężem[emoji8] Wyjaśniliśmy sobie wszystko, gadaliśmy do 1 w nocy. Mąż przyznał mi że sobie nie radzi z tym problemem. Ze nie może przestać o tym myśleć, że nie czuje sie prawdziwym facetem, bo nie może zrobić mi dziecka[emoji45] że jest mu ciężko, i że lepiej się z tym czuje jak o tym nie rozmawia. Bo go boli to wszystko. Chyba pierwszy raz w życiu, odkąd jestem z moim mężem widziałam zeby aż tak płakał jak mi to wszystko mówił. Zawsze był taki twardy, silny. A wczoraj taki bezbronny. Az mi bylo wstyd ze Go tak gnębiłam tym wszystkim. Ale mógł mi powiedzieć od razu, a nie wszystko dusić w sobie. No ale najważniejsze że temat sobie przegadalismy[emoji8] i jest juz dobrze[emoji8]
Ważne, ze wszystko się wyjaśniło [emoji173] on z siebie tez wszystko wyrzucił[emoji1]

Jeśli faktycznie nie było owu to może być później. Ale ja tam trzymam kciuki za II kreski. Jak nie wyjdzie to w następnym się uda! Oo czasami trzeba sobie pozwolić na małe grzeszki [emoji12]Dobrze, że wszystko już jasne i jesteście pogodzeni ! Szkoda , że tyle nerwów Was to kosztowało Dziękuje

Dziewczyny zaraz 12 ! A u mnie żadnych wieści [emoji31]
No i jak tam u Ciebir kochana???

reklama
Do góry