reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja jestem w 21 dniu cyklu,pozytywny owu mialam w zeszla niedziele,myslicie ze jakbym zrobila test to juz by cos wyszlo?wiem ze nie mozna wiem ze to glupie,jak bedzie bialy to stwierdze ze za wczesnie:)nie mam zadnych objawow poza pobolewaniem czasem brzucha,dzis mnie klol jajnik chwil i plecy mnie mega bola,cycki nic niestety

Ja pozytywny miałam w równy tydzień temu i tez się zastanawiam...ale nic mnie nie boli, sutki tez przestały wiec nie wiem czy jest sens. To trochę chyba za wcześnie :(

reklama
Dziewczyny powiedzcie sobie ze w tym cyklu absolutnie nie mogę zajść i wtedy się uda :D
A tak na serio to do środy w stresie bo wizyta przełożona na środę i wtedy decyzja co dalej że mną czy robią ten zabieg czy nie i jeszcze nie będzie mojego gina tylko jakaś babka za niego chociaż powiedział że w dobre ręce mnie odda;)no nic stresuje się dalej u mnie dzisiaj 4t3d więc i tak pewnie nic nie będzie widać jeszcze

Dziewczyny progesteron 14 to chyba mało?
Dzieje się coś masz jakieś bóle albo plamienie? Jeśli nie nie panikować takie info dostałam od swojego gina w sobotę i dzisiaj też bo mówiłam że miałam progesteron 10,7 więc mi wytłumaczył że to badanie robi się również kilka razy i wyciąga średnia że on jest skokowy i jeśli się nic nie dzieje nie ma potrzeby panikować
Oczywiście zrobisz jak uważasz można brać luteine czy coś tam innego wie że jestem po biochemicznej w zeszłym miesiącu i mimo wszystko nie kazał niczym się faszerowac

Dziewczyny u mojego taty zabieg odwołany i powiedzieli, że nie założą mu w ogóle tego rozrusznika. Powodem są guzy na prostacie [emoji22][emoji24][emoji24] więc pewnie jest tak do dupy , że im się nie opłaca
Mają mu jeszcze dzisiaj jakieś badania robić i jutro wraca do domu

Dzieje się coś masz jakieś bóle albo plamienie? Jeśli nie nie panikować takie info dostałam od swojego gina w sobotę i dzisiaj też bo mówiłam że miałam progesteron 10,7 więc mi wytłumaczył że to badanie robi się również kilka razy i wyciąga średnia że on jest skokowy i jeśli się nic nie dzieje nie ma potrzeby panikować
Oczywiście zrobisz jak uważasz można brać luteine czy coś tam innego wie że jestem po biochemicznej w zeszłym miesiącu i mimo wszystko nie kazał niczym się faszerowac

Kłuje mnie trochę brzuch. Ja kiedyś już badałam proga nie będąc w ciąży i miałam około 10, powtórzałam po dwóch dniach i nadal było 10 więc myślę, że u mnie nie skacze raczej. Ja się właśnie boję powtórki biochemicznej....
Chyba endorynolog może mi wypisać receptę na syntetyczny progesteron?

Dziewczyny u mojego taty zabieg odwołany i powiedzieli, że nie założą mu w ogóle tego rozrusznika. Powodem są guzy na prostacie [emoji22][emoji24][emoji24] więc pewnie jest tak do dupy , że im się nie opłaca
Mają mu jeszcze dzisiaj jakieś badania robić i jutro wraca do domu
Kochanie[emoji45] bardzo mi przykro[emoji25]
Ale moze warto popytac lekarzy czy te guzy można usunąć? I moze po tym założyć ten rozrusznik?

reklama
Kłuje mnie trochę brzuch. Ja kiedyś już badałam proga nie będąc w ciąży i miałam około 10, powtórzałam po dwóch dniach i nadal było 10 więc myślę, że u mnie nie skacze raczej. Ja się właśnie boję powtórki biochemicznej....
Chyba endorynolog może mi wypisać receptę na syntetyczny progesteron?
Musisz zapytać może wystawi chociaż wątpię żeby decydował za ginekologa który u ciebie tydzień ciąży? I jak beta przyrasta na wynikach z labo masz normy progesteronu?

Do góry