reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Narzekalam ostatnio na brak objawów a dzis od rana tak mnie mdli[emoji40] a tu zaraz musze sie zaczac pakować bo dzis wracamy do domu [emoji854] normalnie nie wierze w to jak mnie to cieszy [emoji16] obyśmy tylko te 350km szybko i spokojnie przyjechali i oby mnie wtedy nie mdlilo [emoji854] a jeszcze mlody ma chorobe lokomocyjna wiec moze byc podwojnie nieciekawie [emoji40]
Spokojnej drogi [emoji4] Oby Was te mdłości nie męczyły
Ja chyba od razu na betę pójdę, wiesz[emoji4] bo i tak mam dużo załatwiam niedaleko laboratorium to akurat w czasie oczekiwania wyniku na cito to ogarnę sobie wszystko [emoji4]
Super, oby piękna beta urosła ! Czekamy z niecierpliowością [emoji8]
Dziewczyny znowu świruje, mam jakoś szyjke nisko i ten śluz taki jasnobrazowy :(
Wypisalam urlop na jutro i środę. I w środę pewnie da mi L4
Dobrze, że troszkę odpoczniesz.. Będzie dobrze na pewno! Ważne, że nie ma krwi [emoji6] I jak dziewczyny mówią nie ma co tam zaglądać, i martwić !
Jeśli ciąża to bardzo dobrze :) ja teraz mam tam takie gąbczaste wszystko [emoji14]

Już po wizycie, brązowe plamienie jest ok, to stara krew i się oczyszcza, może być po implantacji albo podrażnienie po seksie.
Mam kartę ciąży i druga wizyta w czwartek, bo musimy dokończyć badanie i wywiad.
Teraz zastanawiam się kiedy iść prywatnie na usg.
Super wieści [emoji4] Teraz czekamy na pierwsze USG [emoji173]

reklama
Jak cię czytam, to normalnie widzę charakterystyczne zmiany dla kobiet, które poczęły. Nie no, musisz być w tej ciąży teraz ;) :D
mart
Hahaha [emoji23] świetne określenie [emoji23]

U mnie naprzemienne kłucie w jajnikach chyba. Podbrzusze na pewno daje o sobie znać [emoji1307][emoji1307]
emoji1307.png
emoji1307.png
emoji1307.png
emoji1307.png
emoji1307.png
emoji1307.png
emoji1307.png
emoji1307.png
emoji1307.png
emoji1307.png
emoji1307.png
emoji1307.png
emoji1307.png
emoji1307.png
emoji1307.png
emoji1307.png
emoji1307.png
emoji1307.png

Podbrzusze od jakiś 3 dni ćmi i pobolewa. Piersi wczoraj miałam takie ciężkie na wieczór ale u mnie nawet przed staraniami jakoś nie bolały na @. Więc staram się nimi nie sugerować za bardzo. Teraz byłam w toalecie to taki żółtawo-mleczno-lepki śluz miałam. Nie dużo ale był.

Podbrzusze od jakiś 3 dni ćmi i pobolewa. Piersi wczoraj miałam takie ciężkie na wieczór ale u mnie nawet przed staraniami jakoś nie bolały na @. Więc staram się nimi nie sugerować za bardzo. Teraz byłam w toalecie to taki żółtawo-mleczno-lepki śluz miałam. Nie dużo ale był.
Ja to śluz na zewnątrz mam rzadko kiedy. Pamietam że przed pierwszą ciąża miałam wodnisty przed okresem a w udanym cyklu miałam susze i ta susza mi do dziś została raczej nie widzę go na zewnątrz a jak już to bardzo mało.

reklama
Do góry