reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

U mnie też na 26.10 ;) Testujemy razem w dniu @, czy myślisz o wcześniejszym teście?

@Martkaaa5 dołączasz do nas z testowaniem? ;)

będziemy tylko we trzy? czy jeszcze któraś się pisze na test?
Wcześniej na pewno nie biel na mnie źle wpływa [emoji14] ja przeważnie dostaje koło południa okresu więc ja w razie co zrobię test pod wieczór albo na drugi dzień rano. Mam w domu tylko jeden [emoji14]

reklama
@Lu_cy nie grzeb lepiej tam. Ja też teraz staram się powstrzymać od wsadzania tam paluchów.

Mi się w ogóle wydaje, że tam na dole jakieś takie podpuchnięte wszystko. Jak wsadzam palec to dokoła takie miękkie... To dobrze?
Jeśli ciąża to bardzo dobrze :) ja teraz mam tam takie gąbczaste wszystko :p

Już po wizycie, brązowe plamienie jest ok, to stara krew i się oczyszcza, może być po implantacji albo podrażnienie po seksie.
Mam kartę ciąży i druga wizyta w czwartek, bo musimy dokończyć badanie i wywiad.
Teraz zastanawiam się kiedy iść prywatnie na usg.

Wcześniej na pewno nie biel na mnie źle wpływa [emoji14] ja przeważnie dostaje koło południa okresu więc ja w razie co zrobię test pod wieczór albo na drugi dzień rano. Mam w domu tylko jeden [emoji14]

Ja zaopatrzyłam się w testy ciążowe na Allegro poprzednim cyklu. Mam mały zapas. Ale fakt, bił boli. [emoji24] ja postaram się wytrzymać do 22.10 [emoji23] POSTARAM.

Hej dziewczyny!
Super ze Wam sie juz udalo! Oby jak najwiecej tych dwoch grubych krech!!
U mnie @ sie dzisiaj konczy z tego co widze, wiec nowy cykl, nowe starania. Moze tym razem obejdzie sie bez cudowania i wmawiania sobie wszystkiego ;) psychika najwazniejsza!
Trzymam kciuki za Was wszystkie!! ;**
Hej!

No to jedziemy razem bo mi właśnie też się @ kończy :) 5dc

Jeśli ciąża to bardzo dobrze :) ja teraz mam tam takie gąbczaste wszystko :p

Już po wizycie, brązowe plamienie jest ok, to stara krew i się oczyszcza, może być po implantacji albo podrażnienie po seksie.
Mam kartę ciąży i druga wizyta w czwartek, bo musimy dokończyć badanie i wywiad.
Teraz zastanawiam się kiedy iść prywatnie na usg.

A dlaczego chodzisz na usg prywatnie? Twoj lekarz nie zrobi ci usg?

Ja w poprzedniej ciąży byłam taka niecierpliwa i zrobiłam test 5 dni przed spodziewanym okresem :D
Ale cień cienia pod światło zobaczyłam ;)

Ja w poprzedniej ciąży (czując od początku, że się udało), zrobiłam test na dwa dni przed @ i pozytyw był. Teraz ciezko wytrzymać nawet do 10dpo [emoji23][emoji23][emoji23]

Czytam o waszych przypuszczeniach i jestem spokojna jak mnich tybetański :D
U nas właściwych starań jako takich nie było, tylko takie podejście w punkt, więc albo zgarnęliśmy bingo albo zonka :D

reklama
Czytam o waszych przypuszczeniach i jestem spokojna jak mnich tybetański :D
U nas właściwych starań jako takich nie było, tylko takie podejście w punkt, więc albo zgarnęliśmy bingo albo zonka :D

Hahaha [emoji23] świetne określenie [emoji23]

U mnie naprzemienne kłucie w jajnikach chyba. Podbrzusze na pewno daje o sobie znać [emoji1307][emoji1307]

Do góry