reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Dobrze wiem co czujesz. Ja najchętniej po owu to już bym testowała zaraz po zakończeniu płodnych [emoji23] ze to całe zachodzenie w ciąże tak długo trwa [emoji849]
Masz rację. To wszystko trwa stanowczo za długo. Dopiero gdy człowiek się stara, to widzi, że tych okazji do stworzenia nowego życia tak naprawdę za dużo w roku nie ma. Ale trzeba mieć nadzieje [emoji5]

reklama
A dlaczego chodzisz na usg prywatnie? Twoj lekarz nie zrobi ci usg?
Bo to UK i pierwsze jest prenatalne 12-14tc, więc muszę iść prywatnie jeśli chce wcześniej, a chcę :)
Spokojnej drogi [emoji4] Oby Was te mdłości nie męczyły Super, oby piękna beta urosła ! Czekamy z niecierpliowością [emoji8] Dobrze, że troszkę odpoczniesz.. Będzie dobrze na pewno! Ważne, że nie ma krwi [emoji6] I jak dziewczyny mówią nie ma co tam zaglądać, i martwić !Super wieści [emoji4] Teraz czekamy na pierwsze USG [emoji173]
Dziękuję, jestem dużo spokojniejsza już :)

To super, że takie dobre wieści :)
Dziękuję :)
Ja mam tak samo i u mnie jeszcze moj pesel też mi nie pomaga ;)
E tam, moja ciotka pierwsze miała w 41rz :) będzie dobrze!

super!:) dobrze ze nic zlego sie nie dzieje:)
Dziękuję wszystko jest ok :)

Na usg chyba pójdę w przyszłym tygodniu, muszę zdecydować.
W pracy już powiedziałam, chciałam mieć stres z głowy :) zobaczą co da się wykombinować na macierzyński i czy będę pracować z domu.

Bo to UK i pierwsze jest prenatalne 12-14tc, więc muszę iść prywatnie jeśli chce wcześniej, a chcę :)

Dziękuję, jestem dużo spokojniejsza już :)

Dziękuję :)

E tam, moja ciotka pierwsze miała w 41rz :) będzie dobrze!

Dziękuję wszystko jest ok :)

Na usg chyba pójdę w przyszłym tygodniu, muszę zdecydować.
W pracy już powiedziałam, chciałam mieć stres z głowy :) zobaczą co da się wykombinować na macierzyński i czy będę pracować z domu.
a przypomnij ktory masz tc?

Dziewczyny zawsze na cos czekamy,a to na okres a to na owu a to na piatek a to na weekend a to na wakacje,pozniej na pierwszy skan,na koniec ciazy,na pierwsze kroczki,na pierwsze slowa...zawsze na cos bedziemy czekac i chciec zeby czas minal szybciej i tak niestety zycie nam ucieka na czekaniu na cos:( trzeba troszke cieszyc sie chwila tez:)

reklama
Zaraz przyjeżdzają Panowie z Ikea z nowa kanapa [emoji173]️ mam nadzieje, że ładnie się wyrobią z jej złożeniem. Jeśli nam w tym miesiącu nie poszło to mam nadzieje, że nowa kanapa nam jakoś pomoże ;)

Do góry