Masz rację. To wszystko trwa stanowczo za długo. Dopiero gdy człowiek się stara, to widzi, że tych okazji do stworzenia nowego życia tak naprawdę za dużo w roku nie ma. Ale trzeba mieć nadzieje [emoji5]Dobrze wiem co czujesz. Ja najchętniej po owu to już bym testowała zaraz po zakończeniu płodnych [emoji23] ze to całe zachodzenie w ciąże tak długo trwa [emoji849]
reklama
martoosia04
Fanka BB :)
W końcu na każdą z nas przyjdzie pora [emoji173]️
Asik1234
No u mnie jeszcze nie ma ale to pewnie nic nie znaczy bo czuję jak mnie tli na dole.testuje Po 14Udanego poniedzialku dziewczyny!niech testy wychodza z kreskami mocnymi a okresy nie przychodza
Nat Bluebell
Bo to UK i pierwsze jest prenatalne 12-14tc, więc muszę iść prywatnie jeśli chce wcześniej, a chcęA dlaczego chodzisz na usg prywatnie? Twoj lekarz nie zrobi ci usg?
Dziękuję, jestem dużo spokojniejsza jużSpokojnej drogi [emoji4] Oby Was te mdłości nie męczyły Super, oby piękna beta urosła ! Czekamy z niecierpliowością [emoji8] Dobrze, że troszkę odpoczniesz.. Będzie dobrze na pewno! Ważne, że nie ma krwi [emoji6] I jak dziewczyny mówią nie ma co tam zaglądać, i martwić !Super wieści [emoji4] Teraz czekamy na pierwsze USG [emoji173]
DziękujęTo super, że takie dobre wieści
E tam, moja ciotka pierwsze miała w 41rz będzie dobrze!Ja mam tak samo i u mnie jeszcze moj pesel też mi nie pomaga
Dziękuję wszystko jest oksuper! dobrze ze nic zlego sie nie dzieje
Na usg chyba pójdę w przyszłym tygodniu, muszę zdecydować.
W pracy już powiedziałam, chciałam mieć stres z głowy zobaczą co da się wykombinować na macierzyński i czy będę pracować z domu.
a przypomnij ktory masz tc?Bo to UK i pierwsze jest prenatalne 12-14tc, więc muszę iść prywatnie jeśli chce wcześniej, a chcę
Dziękuję, jestem dużo spokojniejsza już
Dziękuję
E tam, moja ciotka pierwsze miała w 41rz będzie dobrze!
Dziękuję wszystko jest ok
Na usg chyba pójdę w przyszłym tygodniu, muszę zdecydować.
W pracy już powiedziałam, chciałam mieć stres z głowy zobaczą co da się wykombinować na macierzyński i czy będę pracować z domu.
Loli05
Moze nie wstawajA u mnie zawsze zaczyna sie od rana wstaje sie wysikac i juz leci. Wiec mam nadzieje ze tym razem nie poleci
Loli05
Dziewczyny zawsze na cos czekamy,a to na okres a to na owu a to na piatek a to na weekend a to na wakacje,pozniej na pierwszy skan,na koniec ciazy,na pierwsze kroczki,na pierwsze slowa...zawsze na cos bedziemy czekac i chciec zeby czas minal szybciej i tak niestety zycie nam ucieka na czekaniu na cos trzeba troszke cieszyc sie chwila tez
Nat Bluebell
6+4 dzisiaja przypomnij ktory masz tc?
martoosia04
6+4 dzisiaj
Myśle ze jakbyś poszła za tydzień to będzie idealny czas na [emoji173]️ dla dzidzi.
reklama
martoosia04
Zaraz przyjeżdzają Panowie z Ikea z nowa kanapa [emoji173]️ mam nadzieje, że ładnie się wyrobią z jej złożeniem. Jeśli nam w tym miesiącu nie poszło to mam nadzieje, że nowa kanapa nam jakoś pomoże