reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Dobrze wiem co czujesz. Ja najchętniej po owu to już bym testowała zaraz po zakończeniu płodnych [emoji23] ze to całe zachodzenie w ciąże tak długo trwa [emoji849]
Masz rację. To wszystko trwa stanowczo za długo. Dopiero gdy człowiek się stara, to widzi, że tych okazji do stworzenia nowego życia tak naprawdę za dużo w roku nie ma. Ale trzeba mieć nadzieje [emoji5]

reklama
A dlaczego chodzisz na usg prywatnie? Twoj lekarz nie zrobi ci usg?
Bo to UK i pierwsze jest prenatalne 12-14tc, więc muszę iść prywatnie jeśli chce wcześniej, a chcę :)
Spokojnej drogi [emoji4] Oby Was te mdłości nie męczyły Super, oby piękna beta urosła ! Czekamy z niecierpliowością [emoji8] Dobrze, że troszkę odpoczniesz.. Będzie dobrze na pewno! Ważne, że nie ma krwi [emoji6] I jak dziewczyny mówią nie ma co tam zaglądać, i martwić !Super wieści [emoji4] Teraz czekamy na pierwsze USG [emoji173]
Dziękuję, jestem dużo spokojniejsza już :)

To super, że takie dobre wieści :)
Dziękuję :)
Ja mam tak samo i u mnie jeszcze moj pesel też mi nie pomaga ;)
E tam, moja ciotka pierwsze miała w 41rz :) będzie dobrze!

super!:) dobrze ze nic zlego sie nie dzieje:)
Dziękuję wszystko jest ok :)

Na usg chyba pójdę w przyszłym tygodniu, muszę zdecydować.
W pracy już powiedziałam, chciałam mieć stres z głowy :) zobaczą co da się wykombinować na macierzyński i czy będę pracować z domu.

Bo to UK i pierwsze jest prenatalne 12-14tc, więc muszę iść prywatnie jeśli chce wcześniej, a chcę :)

Dziękuję, jestem dużo spokojniejsza już :)

Dziękuję :)

E tam, moja ciotka pierwsze miała w 41rz :) będzie dobrze!

Dziękuję wszystko jest ok :)

Na usg chyba pójdę w przyszłym tygodniu, muszę zdecydować.
W pracy już powiedziałam, chciałam mieć stres z głowy :) zobaczą co da się wykombinować na macierzyński i czy będę pracować z domu.
a przypomnij ktory masz tc?

Dziewczyny zawsze na cos czekamy,a to na okres a to na owu a to na piatek a to na weekend a to na wakacje,pozniej na pierwszy skan,na koniec ciazy,na pierwsze kroczki,na pierwsze slowa...zawsze na cos bedziemy czekac i chciec zeby czas minal szybciej i tak niestety zycie nam ucieka na czekaniu na cos:( trzeba troszke cieszyc sie chwila tez:)

reklama
Zaraz przyjeżdzają Panowie z Ikea z nowa kanapa [emoji173]️ mam nadzieje, że ładnie się wyrobią z jej złożeniem. Jeśli nam w tym miesiącu nie poszło to mam nadzieje, że nowa kanapa nam jakoś pomoże ;)

Do góry