Bunia1992
Fanka BB :)
Trzymam kciuki żeby @ nie przyszedłU mnie tez 12 dni do@ i duphaston 2razy dziennie...mam nadzieje ze tym razem pomoże....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki żeby @ nie przyszedłU mnie tez 12 dni do@ i duphaston 2razy dziennie...mam nadzieje ze tym razem pomoże....
Oczywiscie,nie daj Boze pozniej bedziesz siedziec i myslec a moglam to a moglam tamto, a tak to wiesz ze robisz wszystko co mozesz zeby bylo dobrze i bedzieDzidzia jest najważniejsza
Tak, poprzednia ciąża obumarła dlatego jestem bardzo przeczulona na wszystko. Musicie mi to wybaczyćLucy to pierwsza Twoja dzidzia?
Kochana, żadna z nas nie będzie źle o tobie myślała. To logiczne, że chcesz jak najlepiej dla swojego dzidziusia. Każda z nas na pewno zrobiłaby to samo. Także bez wyrzutów sumienia, możesz nam się tu wygadać. Po to tu jesteśmy. A że wiele z nas ma też ciąże na swoim koncie i zdrowego bobo, to z chęcią każda z nas doradzi.Tak, poprzednia ciąża obumarła dlatego jestem bardzo przeczulona na wszystko. Musicie mi to wybaczyć
Tylko 4 różnicy staram się nie nakręcac ale myśli tylko wokół tego krążąNa 26 [emoji14]
U mnie też na 26.10 Testujemy razem w dniu @, czy myślisz o wcześniejszym teście?Na 26 [emoji14]
Hej dziewczyny!
Super ze Wam sie juz udalo! Oby jak najwiecej tych dwoch grubych krech!!
U mnie @ sie dzisiaj konczy z tego co widze, wiec nowy cykl, nowe starania. Moze tym razem obejdzie sie bez cudowania i wmawiania sobie wszystkiego psychika najwazniejsza!
Trzymam kciuki za Was wszystkie!! ;**
U mnie też myśli co jakiś czas na ten temat a staram się wogole nie myśleć ehhhTylko 4 różnicy staram się nie nakręcac ale myśli tylko wokół tego krążą
Jak wytrzymam do 26 to jasne ale coś czuję że 23 zrobię już jak 22go nie będzie @U mnie też na 26.10 Testujemy razem w dniu @, czy myślisz o wcześniejszym teście?
@Martkaaa5 dołączasz do nas z testowaniem?
będziemy tylko we trzy? czy jeszcze któraś się pisze na test?