buterrfly
Fanka BB :)
Spokojnej drogi [emoji4] Oby Was te mdłości nie męczyłyNarzekalam ostatnio na brak objawów a dzis od rana tak mnie mdli[emoji40] a tu zaraz musze sie zaczac pakować bo dzis wracamy do domu [emoji854] normalnie nie wierze w to jak mnie to cieszy [emoji16] obyśmy tylko te 350km szybko i spokojnie przyjechali i oby mnie wtedy nie mdlilo [emoji854] a jeszcze mlody ma chorobe lokomocyjna wiec moze byc podwojnie nieciekawie [emoji40]
Super, oby piękna beta urosła ! Czekamy z niecierpliowością [emoji8]Ja chyba od razu na betę pójdę, wiesz[emoji4] bo i tak mam dużo załatwiam niedaleko laboratorium to akurat w czasie oczekiwania wyniku na cito to ogarnę sobie wszystko [emoji4]
Dziewczyny znowu świruje, mam jakoś szyjke nisko i ten śluz taki jasnobrazowy
Dobrze, że troszkę odpoczniesz.. Będzie dobrze na pewno! Ważne, że nie ma krwi [emoji6] I jak dziewczyny mówią nie ma co tam zaglądać, i martwić !Wypisalam urlop na jutro i środę. I w środę pewnie da mi L4
Super wieści [emoji4] Teraz czekamy na pierwsze USG [emoji173]Jeśli ciąża to bardzo dobrze ja teraz mam tam takie gąbczaste wszystko [emoji14]
Już po wizycie, brązowe plamienie jest ok, to stara krew i się oczyszcza, może być po implantacji albo podrażnienie po seksie.
Mam kartę ciąży i druga wizyta w czwartek, bo musimy dokończyć badanie i wywiad.
Teraz zastanawiam się kiedy iść prywatnie na usg.