reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Narzekalam ostatnio na brak objawów a dzis od rana tak mnie mdli[emoji40] a tu zaraz musze sie zaczac pakować bo dzis wracamy do domu [emoji854] normalnie nie wierze w to jak mnie to cieszy [emoji16] obyśmy tylko te 350km szybko i spokojnie przyjechali i oby mnie wtedy nie mdlilo [emoji854] a jeszcze mlody ma chorobe lokomocyjna wiec moze byc podwojnie nieciekawie [emoji40]
Spokojnej drogi [emoji4] Oby Was te mdłości nie męczyły
Ja chyba od razu na betę pójdę, wiesz[emoji4] bo i tak mam dużo załatwiam niedaleko laboratorium to akurat w czasie oczekiwania wyniku na cito to ogarnę sobie wszystko [emoji4]
Super, oby piękna beta urosła ! Czekamy z niecierpliowością [emoji8]
Dziewczyny znowu świruje, mam jakoś szyjke nisko i ten śluz taki jasnobrazowy :(
Wypisalam urlop na jutro i środę. I w środę pewnie da mi L4
Dobrze, że troszkę odpoczniesz.. Będzie dobrze na pewno! Ważne, że nie ma krwi [emoji6] I jak dziewczyny mówią nie ma co tam zaglądać, i martwić !
Jeśli ciąża to bardzo dobrze :) ja teraz mam tam takie gąbczaste wszystko [emoji14]

Już po wizycie, brązowe plamienie jest ok, to stara krew i się oczyszcza, może być po implantacji albo podrażnienie po seksie.
Mam kartę ciąży i druga wizyta w czwartek, bo musimy dokończyć badanie i wywiad.
Teraz zastanawiam się kiedy iść prywatnie na usg.
Super wieści [emoji4] Teraz czekamy na pierwsze USG [emoji173]

reklama
Jak cię czytam, to normalnie widzę charakterystyczne zmiany dla kobiet, które poczęły. Nie no, musisz być w tej ciąży teraz ;) :D
mart
Hahaha [emoji23] świetne określenie [emoji23]

U mnie naprzemienne kłucie w jajnikach chyba. Podbrzusze na pewno daje o sobie znać [emoji1307][emoji1307]
emoji1307.png
emoji1307.png
emoji1307.png
emoji1307.png
emoji1307.png
emoji1307.png
emoji1307.png
emoji1307.png
emoji1307.png
emoji1307.png
emoji1307.png
emoji1307.png
emoji1307.png
emoji1307.png
emoji1307.png
emoji1307.png
emoji1307.png
emoji1307.png

Podbrzusze od jakiś 3 dni ćmi i pobolewa. Piersi wczoraj miałam takie ciężkie na wieczór ale u mnie nawet przed staraniami jakoś nie bolały na @. Więc staram się nimi nie sugerować za bardzo. Teraz byłam w toalecie to taki żółtawo-mleczno-lepki śluz miałam. Nie dużo ale był.

Podbrzusze od jakiś 3 dni ćmi i pobolewa. Piersi wczoraj miałam takie ciężkie na wieczór ale u mnie nawet przed staraniami jakoś nie bolały na @. Więc staram się nimi nie sugerować za bardzo. Teraz byłam w toalecie to taki żółtawo-mleczno-lepki śluz miałam. Nie dużo ale był.
Ja to śluz na zewnątrz mam rzadko kiedy. Pamietam że przed pierwszą ciąża miałam wodnisty przed okresem a w udanym cyklu miałam susze i ta susza mi do dziś została raczej nie widzę go na zewnątrz a jak już to bardzo mało.

reklama
Do góry