reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
W pt bylam u swojego doktorka i szczeze z nim pogadalam tak wiec teraz chodze na monitoring cyklu i jak powie ze to juz to mam sobie dac ovitrelle. Bardzo licze na ten cykl bo to bedzie 1 z 'wspomagaczem'. A tak ogolnie to oki. W pt pecherzyk mial 13mm(9dc) a dzis znowu ide podejrzec jak te moje jajniki(12dc).
A co u Ciebie?

U mnie zdrowotnie Ok. Wszystkie hormony w porządku.
Dziś 21 dc - na ciąże nie liczę za bardzo, bo boboseksy były w te dni płodne aż 1 raz. Musiałby to być złoty strzał. [emoji849] aczkolwiek codziennie od dwóch/trzech dni, boli mnie brzuch jak na @ od czasu do czasu. Już śluz jest kremowy. Ale chyba za bardzo wodnisty jak na ciążę. Temp. 36,92 dziś, ciut w górę od wczoraj. @ za 10 dni. I póki co czekam. Staram się zająć głowę czymkolwiek, by nie nastawiać się na ten cykl, bo po ostatnim miałam lekkie załamanie chyba przez tydzień. Płacz i złość non stop [emoji849]

Ale super ze pokazuja sie te 2 krechy:)
Post eyzej napisalam co u mnie.
A jak Ty sie czujesz?
Narzekalam ostatnio na brak objawów a dzis od rana tak mnie mdli[emoji40] a tu zaraz musze sie zaczac pakować bo dzis wracamy do domu [emoji854] normalnie nie wierze w to jak mnie to cieszy [emoji16] obyśmy tylko te 350km szybko i spokojnie przyjechali i oby mnie wtedy nie mdlilo [emoji854] a jeszcze mlody ma chorobe lokomocyjna wiec moze byc podwojnie nieciekawie [emoji40]

Prawo jazdy na pewno się przyda! Faktycznie trochę kurs może być stresujący, jazda, ale czemu nie , spróbuj czy będziesz czuła się na siłach [emoji6] Dziękuje za wsparcie [emoji8] Też sobie tego życzę!Też nie licze plamienia do okresu Oby już tak zostało.. Trzymam kciuki za pozytyw, może jutro rano zrobisz test ? [emoji4] [emoji4]
Ja chyba od razu na betę pójdę, wiesz[emoji4] bo i tak mam dużo załatwiam niedaleko laboratorium to akurat w czasie oczekiwania wyniku na cito to ogarnę sobie wszystko [emoji4]

Narzekalam ostatnio na brak objawów a dzis od rana tak mnie mdli[emoji40] a tu zaraz musze sie zaczac pakować bo dzis wracamy do domu [emoji854] normalnie nie wierze w to jak mnie to cieszy [emoji16] obyśmy tylko te 350km szybko i spokojnie przyjechali i oby mnie wtedy nie mdlilo [emoji854] a jeszcze mlody ma chorobe lokomocyjna wiec moze byc podwojnie nieciekawie [emoji40]

Czyli sobie wykrakałaś [emoji23] ale przynajmniej z tymi Mdłościami zaraz będziesz u siebie ;)

noo w koncu do domku :))) to zycze szcześliwej bez wymiotnej podrózy:D

reklama
Do góry