reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
W pt bylam u swojego doktorka i szczeze z nim pogadalam tak wiec teraz chodze na monitoring cyklu i jak powie ze to juz to mam sobie dac ovitrelle. Bardzo licze na ten cykl bo to bedzie 1 z 'wspomagaczem'. A tak ogolnie to oki. W pt pecherzyk mial 13mm(9dc) a dzis znowu ide podejrzec jak te moje jajniki(12dc).
A co u Ciebie?

U mnie zdrowotnie Ok. Wszystkie hormony w porządku.
Dziś 21 dc - na ciąże nie liczę za bardzo, bo boboseksy były w te dni płodne aż 1 raz. Musiałby to być złoty strzał. [emoji849] aczkolwiek codziennie od dwóch/trzech dni, boli mnie brzuch jak na @ od czasu do czasu. Już śluz jest kremowy. Ale chyba za bardzo wodnisty jak na ciążę. Temp. 36,92 dziś, ciut w górę od wczoraj. @ za 10 dni. I póki co czekam. Staram się zająć głowę czymkolwiek, by nie nastawiać się na ten cykl, bo po ostatnim miałam lekkie załamanie chyba przez tydzień. Płacz i złość non stop [emoji849]

Ale super ze pokazuja sie te 2 krechy:)
Post eyzej napisalam co u mnie.
A jak Ty sie czujesz?
Narzekalam ostatnio na brak objawów a dzis od rana tak mnie mdli[emoji40] a tu zaraz musze sie zaczac pakować bo dzis wracamy do domu [emoji854] normalnie nie wierze w to jak mnie to cieszy [emoji16] obyśmy tylko te 350km szybko i spokojnie przyjechali i oby mnie wtedy nie mdlilo [emoji854] a jeszcze mlody ma chorobe lokomocyjna wiec moze byc podwojnie nieciekawie [emoji40]

Prawo jazdy na pewno się przyda! Faktycznie trochę kurs może być stresujący, jazda, ale czemu nie , spróbuj czy będziesz czuła się na siłach [emoji6] Dziękuje za wsparcie [emoji8] Też sobie tego życzę!Też nie licze plamienia do okresu Oby już tak zostało.. Trzymam kciuki za pozytyw, może jutro rano zrobisz test ? [emoji4] [emoji4]
Ja chyba od razu na betę pójdę, wiesz[emoji4] bo i tak mam dużo załatwiam niedaleko laboratorium to akurat w czasie oczekiwania wyniku na cito to ogarnę sobie wszystko [emoji4]

Narzekalam ostatnio na brak objawów a dzis od rana tak mnie mdli[emoji40] a tu zaraz musze sie zaczac pakować bo dzis wracamy do domu [emoji854] normalnie nie wierze w to jak mnie to cieszy [emoji16] obyśmy tylko te 350km szybko i spokojnie przyjechali i oby mnie wtedy nie mdlilo [emoji854] a jeszcze mlody ma chorobe lokomocyjna wiec moze byc podwojnie nieciekawie [emoji40]

Czyli sobie wykrakałaś [emoji23] ale przynajmniej z tymi Mdłościami zaraz będziesz u siebie ;)

noo w koncu do domku :))) to zycze szcześliwej bez wymiotnej podrózy:D

reklama
Do góry