reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Może to nie jakiś znak, ale temp. idzie w górę! [emoji173]️ 36,92 [emoji173]️ jakby tak przekroczyła te magiczne 37 to już chociaż jakąś nadzieję bym miała.... a tak to staram się jeszcze nie podniecać za bardzo. Ale ból delikatny jakby na @ znów się pojawił rano. Jeszcze 10 dni do @. [emoji849][emoji849][emoji849]

Witam się w 1 DC [emoji41] i z wiarą na kolejny cykl ,niestety po tabletkach anty może gospodarka hormonalna dochodzić do siebie koło 3-4 miesięcy , właśnie 4 miesiąc minął więc wierzę że i mi się uda [emoji4][emoji38][emoji16][emoji41]
To tak jak u mnie tez 4 mija od odstawienia tabketek i tez mam nadzieje ze w tym cyklu juz może się uda :)

U mnie za to dziś 15dc , śluz biały... jajników też nie czuje. Ochoty na seksy też brak [emoji12] Ajjjj , chyba się wszystko przeciagnie [emoji12] albo znowu cykle bezowulacyjne mnie dopadły..... bez komentarza... [emoji849]

Dziewczyny, zanim dowiedziałam się o ciąży zapisałam się na kurs prawa jazdy? Teoria juz za mną, pieniądze wpłacone ale boję się trochę jeździć. Co o tym myślicie?
Prawo jazdy na pewno się przyda! Faktycznie trochę kurs może być stresujący, jazda, ale czemu nie , spróbuj czy będziesz czuła się na siłach [emoji6]
Na pewno dacie radę! Z twojego opisu wnioskuję, że poradzicie sobie z tym [emoji5] Zajmij się pracą i nauką, a jak Ci będzie smutno i tęskno, a nie będziesz mogła akurat pogadać ze swoim tz to jesteśmy jeszcze my [emoji6] Życzę wam, by te 4 m-ce zleciały w oka mgnieniu [emoji8]
Dziękuje za wsparcie [emoji8] Też sobie tego życzę!
Czy liczycie plamienie na brazowo ze wkladka wystarcza jako okres?Plamienie w dniu okresu przez 4 dni a pozniej normalnie duzo krwi.moze zle wyliczylam
Też nie licze plamienia do okresu
No dziewczyny, zbliża się północ, a mnie @ nie nawiedziła [emoji86][emoji87]
Oby już tak zostało.. Trzymam kciuki za pozytyw, może jutro rano zrobisz test ? [emoji4] [emoji4]

Widzę, że za te półtora tygodnia znów tu będą niezłe emocje [emoji173]️

Byłam w sklepie i nagle jak poczułam takie „pęknięcie balonika” tam na dole, nagle mokro mi się zrobiło - wpadłam do domu - szybko do wc ale na szczęście nic się nie zadziało. Ale mokro mi non stop [emoji849][emoji849][emoji849] i ćmi jakby prawy jajnik [emoji849]

reklama
Widzę, że za te półtora tygodnia znów tu będą niezłe emocje [emoji173]️

Byłam w sklepie i nagle jak poczułam takie „pęknięcie balonika” tam na dole, nagle mokro mi się zrobiło - wpadłam do domu - szybko do wc ale na szczęście nic się nie zadziało. Ale mokro mi non stop [emoji849][emoji849][emoji849] i ćmi jakby prawy jajnik [emoji849]
No właśnie, czuje że będzie wysyp. Poza tym podobno jest jakaś zależność że na jesieni częściej zachodzi się w ciążę w porównaniu z okresem letnim. Może plemnikom jest za ciepło :)

Do góry