Oo cały miesiąc , dlatego my używamy testów owulacyjnych bo co dwa dni nie damy rady niestety i z reguły było tak że w dni płodne się nie [emoji173]️ [emoji19]Dziewczyny, mi gin kiedyś powiedziała, żeby starać się co dwa dni od miesiączki do miesiączki.
reklama
Lu_cy
Fanka BB :)
Zrób test czekamy na następne dobre wieści [emoji322]No dziewczyny, zbliża się północ, a mnie @ nie nawiedziła [emoji86][emoji87]
martoosia04
Może to nie jakiś znak, ale temp. idzie w górę! [emoji173]️ 36,92 [emoji173]️ jakby tak przekroczyła te magiczne 37 to już chociaż jakąś nadzieję bym miała.... a tak to staram się jeszcze nie podniecać za bardzo. Ale ból delikatny jakby na @ znów się pojawił rano. Jeszcze 10 dni do @. [emoji849][emoji849][emoji849]
Magda 2791
U mnie 17dc a temperatura nadal na tym samym poziomie.... Wrrr
Blondi1437
To tak jak u mnie tez 4 mija od odstawienia tabketek i tez mam nadzieje ze w tym cyklu juz może się udaWitam się w 1 DC [emoji41] i z wiarą na kolejny cykl ,niestety po tabletkach anty może gospodarka hormonalna dochodzić do siebie koło 3-4 miesięcy , właśnie 4 miesiąc minął więc wierzę że i mi się uda [emoji4][emoji38][emoji16][emoji41]
Blondi1437
U mnie tez 12 dni do@ i duphaston 2razy dziennie...mam nadzieje ze tym razem pomoże....To czekamy razem bo ja jeszcze 12 dni [emoji14]
buterrfly
Prawo jazdy na pewno się przyda! Faktycznie trochę kurs może być stresujący, jazda, ale czemu nie , spróbuj czy będziesz czuła się na siłach [emoji6]Dziewczyny, zanim dowiedziałam się o ciąży zapisałam się na kurs prawa jazdy? Teoria juz za mną, pieniądze wpłacone ale boję się trochę jeździć. Co o tym myślicie?
Dziękuje za wsparcie [emoji8] Też sobie tego życzę!Na pewno dacie radę! Z twojego opisu wnioskuję, że poradzicie sobie z tym [emoji5] Zajmij się pracą i nauką, a jak Ci będzie smutno i tęskno, a nie będziesz mogła akurat pogadać ze swoim tz to jesteśmy jeszcze my [emoji6] Życzę wam, by te 4 m-ce zleciały w oka mgnieniu [emoji8]
Też nie licze plamienia do okresuCzy liczycie plamienie na brazowo ze wkladka wystarcza jako okres?Plamienie w dniu okresu przez 4 dni a pozniej normalnie duzo krwi.moze zle wyliczylam
Oby już tak zostało.. Trzymam kciuki za pozytyw, może jutro rano zrobisz test ? [emoji4] [emoji4]No dziewczyny, zbliża się północ, a mnie @ nie nawiedziła [emoji86][emoji87]
martoosia04
Widzę, że za te półtora tygodnia znów tu będą niezłe emocje [emoji173]️
Byłam w sklepie i nagle jak poczułam takie „pęknięcie balonika” tam na dole, nagle mokro mi się zrobiło - wpadłam do domu - szybko do wc ale na szczęście nic się nie zadziało. Ale mokro mi non stop [emoji849][emoji849][emoji849] i ćmi jakby prawy jajnik [emoji849]
Byłam w sklepie i nagle jak poczułam takie „pęknięcie balonika” tam na dole, nagle mokro mi się zrobiło - wpadłam do domu - szybko do wc ale na szczęście nic się nie zadziało. Ale mokro mi non stop [emoji849][emoji849][emoji849] i ćmi jakby prawy jajnik [emoji849]
reklama
Lu_cy
No właśnie, czuje że będzie wysyp. Poza tym podobno jest jakaś zależność że na jesieni częściej zachodzi się w ciążę w porównaniu z okresem letnim. Może plemnikom jest za ciepłoWidzę, że za te półtora tygodnia znów tu będą niezłe emocje [emoji173]️