reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Może to nie jakiś znak, ale temp. idzie w górę! [emoji173]️ 36,92 [emoji173]️ jakby tak przekroczyła te magiczne 37 to już chociaż jakąś nadzieję bym miała.... a tak to staram się jeszcze nie podniecać za bardzo. Ale ból delikatny jakby na @ znów się pojawił rano. Jeszcze 10 dni do @. [emoji849][emoji849][emoji849]

Witam się w 1 DC [emoji41] i z wiarą na kolejny cykl ,niestety po tabletkach anty może gospodarka hormonalna dochodzić do siebie koło 3-4 miesięcy , właśnie 4 miesiąc minął więc wierzę że i mi się uda [emoji4][emoji38][emoji16][emoji41]
To tak jak u mnie tez 4 mija od odstawienia tabketek i tez mam nadzieje ze w tym cyklu juz może się uda :)

U mnie za to dziś 15dc , śluz biały... jajników też nie czuje. Ochoty na seksy też brak [emoji12] Ajjjj , chyba się wszystko przeciagnie [emoji12] albo znowu cykle bezowulacyjne mnie dopadły..... bez komentarza... [emoji849]

Dziewczyny, zanim dowiedziałam się o ciąży zapisałam się na kurs prawa jazdy? Teoria juz za mną, pieniądze wpłacone ale boję się trochę jeździć. Co o tym myślicie?
Prawo jazdy na pewno się przyda! Faktycznie trochę kurs może być stresujący, jazda, ale czemu nie , spróbuj czy będziesz czuła się na siłach [emoji6]
Na pewno dacie radę! Z twojego opisu wnioskuję, że poradzicie sobie z tym [emoji5] Zajmij się pracą i nauką, a jak Ci będzie smutno i tęskno, a nie będziesz mogła akurat pogadać ze swoim tz to jesteśmy jeszcze my [emoji6] Życzę wam, by te 4 m-ce zleciały w oka mgnieniu [emoji8]
Dziękuje za wsparcie [emoji8] Też sobie tego życzę!
Czy liczycie plamienie na brazowo ze wkladka wystarcza jako okres?Plamienie w dniu okresu przez 4 dni a pozniej normalnie duzo krwi.moze zle wyliczylam
Też nie licze plamienia do okresu
No dziewczyny, zbliża się północ, a mnie @ nie nawiedziła [emoji86][emoji87]
Oby już tak zostało.. Trzymam kciuki za pozytyw, może jutro rano zrobisz test ? [emoji4] [emoji4]

Widzę, że za te półtora tygodnia znów tu będą niezłe emocje [emoji173]️

Byłam w sklepie i nagle jak poczułam takie „pęknięcie balonika” tam na dole, nagle mokro mi się zrobiło - wpadłam do domu - szybko do wc ale na szczęście nic się nie zadziało. Ale mokro mi non stop [emoji849][emoji849][emoji849] i ćmi jakby prawy jajnik [emoji849]

reklama
Widzę, że za te półtora tygodnia znów tu będą niezłe emocje [emoji173]️

Byłam w sklepie i nagle jak poczułam takie „pęknięcie balonika” tam na dole, nagle mokro mi się zrobiło - wpadłam do domu - szybko do wc ale na szczęście nic się nie zadziało. Ale mokro mi non stop [emoji849][emoji849][emoji849] i ćmi jakby prawy jajnik [emoji849]
No właśnie, czuje że będzie wysyp. Poza tym podobno jest jakaś zależność że na jesieni częściej zachodzi się w ciążę w porównaniu z okresem letnim. Może plemnikom jest za ciepło :)

Do góry