reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Czyli sobie wykrakałaś [emoji23] ale przynajmniej z tymi Mdłościami zaraz będziesz u siebie ;)
noo w koncu do domku :))) to zycze szcześliwej bez wymiotnej podrózy:D
Oj tak nomalnie pierwszy raz sie tak ciesze ze bede wreszcie w domu [emoji23] stesknilam sie za swoim lozkiem, wanna, za tym ze mlody śpi w swoim pokoju i nie sysze tego jak gada przez sen [emoji23][emoji23]za moja kuchnia [emoji173]
No ale najpierw trzeba ruszyc du** do pakowania i potem ze 4h jazdy [emoji57]

Ale dziewczyny piszecie ostro ;) ja byłam na weekend u rodziców a dzisiaj ten beznadziejny poniedziałek tak ich nie lubię ;)
Ja też obstawiam że ten cykl pójdzie na stracenie jak dwa poprzednie nawet nie planuje testu robić chyba że okres faktycznie się spóźni no to wtedy zrobię.
Mnie bolą sutki od piątku ale to nie może być żaden objaw zwiastujący bo wtedy podobno miałam owulację [emoji14]

U mnie zdrowotnie Ok. Wszystkie hormony w porządku.
Dziś 21 dc - na ciąże nie liczę za bardzo, bo boboseksy były w te dni płodne aż 1 raz. Musiałby to być złoty strzał. [emoji849] aczkolwiek codziennie od dwóch/trzech dni, boli mnie brzuch jak na @ od czasu do czasu. Już śluz jest kremowy. Ale chyba za bardzo wodnisty jak na ciążę. Temp. 36,92 dziś, ciut w górę od wczoraj. @ za 10 dni. I póki co czekam. Staram się zająć głowę czymkolwiek, by nie nastawiać się na ten cykl, bo po ostatnim miałam lekkie załamanie chyba przez tydzień. Płacz i złość non stop [emoji849]
To ja Ci zycze by ten 1 raz byl tym zlotym strzalem:)

reklama
Narzekalam ostatnio na brak objawów a dzis od rana tak mnie mdli[emoji40] a tu zaraz musze sie zaczac pakować bo dzis wracamy do domu [emoji854] normalnie nie wierze w to jak mnie to cieszy [emoji16] obyśmy tylko te 350km szybko i spokojnie przyjechali i oby mnie wtedy nie mdlilo [emoji854] a jeszcze mlody ma chorobe lokomocyjna wiec moze byc podwojnie nieciekawie [emoji40]
O kurczaczki to zycze bezpiecznej i bezwymiotnej podrozy. A kiedy idziesz na 1 wizyte?

Do góry