reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Widzę, że za te półtora tygodnia znów tu będą niezłe emocje [emoji173]️

Byłam w sklepie i nagle jak poczułam takie „pęknięcie balonika” tam na dole, nagle mokro mi się zrobiło - wpadłam do domu - szybko do wc ale na szczęście nic się nie zadziało. Ale mokro mi non stop [emoji849][emoji849][emoji849] i ćmi jakby prawy jajnik [emoji849]
No będzie dzidzia, jak nic! :)

Ja chyba od razu na betę pójdę, wiesz[emoji4] bo i tak mam dużo załatwiam niedaleko laboratorium to akurat w czasie oczekiwania wyniku na cito to ogarnę sobie wszystko [emoji4]
Czekam i trzymam kciuki!
Dziewczyny znowu świruje, mam jakoś szyjke nisko i ten śluz taki jasnobrazowy :(
Spokojnie, ja też i właśnie czekam na wizytę.... Szyjki lepiej nie macaj.

reklama
Wiedzą. Ja przy stole laboratoryjnym już nie stoję, siedzę sobie w biurze przy papierach.
No to dobrze. Oszczędzaj się ile możesz.

To ja Ci zycze by ten 1 raz byl tym zlotym strzalem:)

Dzięki - przydałoby się ;) M. się śmieje, że ten mój ból i kłucie - bo wczoraj wieczorem kuło mnie mocno tak na środku podbrzusza, w linii pępka, że Tosia na bank domek sobie ściele :D wariat!

No będzie dzidzia, jak nic! :)
No zobaczymy, czy wywróżysz ;)

@Lu_cy nie grzeb lepiej tam. Ja też teraz staram się powstrzymać od wsadzania tam paluchów.

Mi się w ogóle wydaje, że tam na dole jakieś takie podpuchnięte wszystko. Jak wsadzam palec to dokoła takie miękkie... To dobrze?

reklama
Do góry