reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

No właśnie, czuje że będzie wysyp. Poza tym podobno jest jakaś zależność że na jesieni częściej zachodzi się w ciążę w porównaniu z okresem letnim. Może plemnikom jest za ciepło :)

Ja sama 6 lat temu zaszłam jesienią w ciąże [emoji173]️ teraz gdyby wyszło, znów tp by wypadł na lipiec [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
hej laski :)
kurcze nie bylo mnie na weekend teraz ciezko Was nadrobic :D
Martka ale z Ciebie laseczka :):) mega fascynujący sport :)

Maga_ch...kurcze :(

Buterrfly zycze Ci zebys tz zobaczyła wczesniej niz dopiero po 4 miesiacach :*

Ala nie rezygnuj z prawka :*

Martoosia podejrzane to pękniecie :D

dawajcie tu I I kreseczki :D

u mnie tydzien do wizyty czekam mega:)

U mnie dzisiaj taki Sajgon w pracy ale byle do piątku :Da piersi tak mnie dziś swędzą że uhuhu8-)za tydzień się wyjaśni bo to termin @ będzie

reklama
Właśnie się zastanawiałam jakiś czas temu gdzie cie posiało. Jak starania? [emoji177]
W pt bylam u swojego doktorka i szczeze z nim pogadalam tak wiec teraz chodze na monitoring cyklu i jak powie ze to juz to mam sobie dac ovitrelle. Bardzo licze na ten cykl bo to bedzie 1 z 'wspomagaczem'. A tak ogolnie to oki. W pt pecherzyk mial 13mm(9dc) a dzis znowu ide podejrzec jak te moje jajniki(12dc).
A co u Ciebie?

Do góry