reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ja stosowalam w sumie kilka dni temu, na ulotce nie ma ze nie wolno w ciąży jedynie że jesli pacjentka jest w ciazy kp lub podejrzewa ze moze byc w ciąży to nalezy skonsultować sie z lek./farmac.
Stosowne w ciazy moze byc jesli lekarz zaleci.
No właśnie o to mi chodzilo :p ze nie jest jasno opisane ze w ciąży mozna

Oooooo [emoji1]..... Ale nie będę nic pisać... co by nie zapeszac :)

[emoji110]
Nie ma co zapeszac [emoji6] i tak przyjdzie [emoji6] tylko ze mam nadzieje ze skoro do tej pory żadnego plamienia no to zacznie sie normalnie jak kiedyś od razu porzadnie a nie kilka dni plamien [emoji6]
No właśnie o to mi chodzilo [emoji14] ze nie jest jasno opisane ze w ciąży mozna
Wiesz co ja wychodze z założenia ze poki nie ma || i ciazy nie ma i trzeba zyc normalnie, nawet jak chodzi o leki. [emoji6]na takim etapie nie zaszkodzi a pp co masz sie męczyć z infekcja ?

Malentka co do gynoxinu to jeżeli masz sie meczyc to go wez...sama wiesz ze rozne rzeczy robią kobiety bedac w ciazy a jeszcze o niej nie wiedza... np palą papierosy, biora tabletki...przeczytaj hipotetyczna hanie mamyginekolog

Nie ma co zapeszac [emoji6] i tak przyjdzie [emoji6] tylko ze mam nadzieje ze skoro do tej pory żadnego plamienia no to zacznie sie normalnie jak kiedyś od razu porzadnie a nie kilka dni plamien [emoji6]Wiesz co ja wychodze z założenia ze poki nie ma || i ciazy nie ma i trzeba zyc normalnie, nawet jak chodzi o leki. [emoji6]na takim etapie nie zaszkodzi a pp co masz sie męczyć z infekcja ?
Może i racja:) w sumie JESZCZE mnie nie piecze i nie wiadomo jak nie swedzi tylko to kłucie mnie zmylilo. Zobaczę jak się będę czuć jutro

reklama
Nie ma co zapeszac [emoji6] i tak przyjdzie [emoji6] tylko ze mam nadzieje ze skoro do tej pory żadnego plamienia no to zacznie sie normalnie jak kiedyś od razu porzadnie a nie kilka dni plamien [emoji6]Wiesz co ja wychodze z założenia ze poki nie ma || i ciazy nie ma i trzeba zyc normalnie, nawet jak chodzi o leki. [emoji6]na takim etapie nie zaszkodzi a pp co masz sie męczyć z infekcja ?
Zgadzam sie! Poki organizm nie da objawow ciazowych to mozna wszystko robic. Gdyby tak kazda kobitka miala rezygnowac z palenia, picia i innych rzeczy dajmy na to na tydzien przed okresem podejrzewajac ciążę to bysmy oszalały!

Do góry