Nat Bluebell
Fanka BB :)
Azulka! O nieeee  jakie to wszystko jest bez sensu
No i właśnie objawy można w d. wsadzić
No i właśnie objawy można w d. wsadzić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie o to mi chodzilo ze nie jest jasno opisane ze w ciąży moznaJa stosowalam w sumie kilka dni temu, na ulotce nie ma ze nie wolno w ciąży jedynie że jesli pacjentka jest w ciazy kp lub podejrzewa ze moze byc w ciąży to nalezy skonsultować sie z lek./farmac.
Stosowne w ciazy moze byc jesli lekarz zaleci.
....... cholera to co objawy miały znaczyćJa wlasnie dostałam okres.
Takze uczcie sie na moim przykladzie i nie wierzcie we wszystkie objawy[emoji15]
Czuje ze jutro do ciebie dołączęJa wlasnie dostałam okres.
Takze uczcie sie na moim przykladzie i nie wierzcie we wszystkie objawy[emoji15]
Nie ma co zapeszac [emoji6] i tak przyjdzie [emoji6] tylko ze mam nadzieje ze skoro do tej pory żadnego plamienia no to zacznie sie normalnie jak kiedyś od razu porzadnie a nie kilka dni plamien [emoji6]Oooooo [emoji1]..... Ale nie będę nic pisać... co by nie zapeszac
[emoji110]
Wiesz co ja wychodze z założenia ze poki nie ma || i ciazy nie ma i trzeba zyc normalnie, nawet jak chodzi o leki. [emoji6]na takim etapie nie zaszkodzi a pp co masz sie męczyć z infekcja ?No właśnie o to mi chodzilo [emoji14] ze nie jest jasno opisane ze w ciąży mozna
Mysle ze moj organizm dostal informacje "masz byc teraz w ciazy! Bo to ostatnia szansa aby uniknac operacji mojego meza"...tak mysle ze to moglo byc to........ cholera to co objawy miały znaczyć
Oj szkoda[emoji29]Ja wlasnie dostałam okres.
Może i racja w sumie JESZCZE mnie nie piecze i nie wiadomo jak nie swedzi tylko to kłucie mnie zmylilo. Zobaczę jak się będę czuć jutroNie ma co zapeszac [emoji6] i tak przyjdzie [emoji6] tylko ze mam nadzieje ze skoro do tej pory żadnego plamienia no to zacznie sie normalnie jak kiedyś od razu porzadnie a nie kilka dni plamien [emoji6]Wiesz co ja wychodze z założenia ze poki nie ma || i ciazy nie ma i trzeba zyc normalnie, nawet jak chodzi o leki. [emoji6]na takim etapie nie zaszkodzi a pp co masz sie męczyć z infekcja ?
Zgadzam sie! Poki organizm nie da objawow ciazowych to mozna wszystko robic. Gdyby tak kazda kobitka miala rezygnowac z palenia, picia i innych rzeczy dajmy na to na tydzien przed okresem podejrzewajac ciążę to bysmy oszalały!Nie ma co zapeszac [emoji6] i tak przyjdzie [emoji6] tylko ze mam nadzieje ze skoro do tej pory żadnego plamienia no to zacznie sie normalnie jak kiedyś od razu porzadnie a nie kilka dni plamien [emoji6]Wiesz co ja wychodze z założenia ze poki nie ma || i ciazy nie ma i trzeba zyc normalnie, nawet jak chodzi o leki. [emoji6]na takim etapie nie zaszkodzi a pp co masz sie męczyć z infekcja ?