reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Dziekuje za wsparcie[emoji8]
W ogole jestem z siebie dumna bo zeby dojechac do szpitala musialam przejechac przez cale centrum w tym dwa skrzyzowania i trzy ronda[emoji33]
Moj maly sukces[emoji13]

reklama
Dziekuje za wsparcie[emoji8]
W ogole jestem z siebie dumna bo zeby dojechac do szpitala musialam przejechac przez cale centrum w tym dwa skrzyzowania i trzy ronda[emoji33]
Moj maly sukces[emoji13]
Hehe też się.boję jeszcze wypuszczać na takie skrzyżowania mimo ze mam prawko już dwa lata..także wiem co czujesz :D

Dziewczyny, jutro ide na te badania i chce sie upewnić, że zrobie dobre - planuje tak:
1) FSH
2) LH
3) prolaktyna
4) TSH, FT3, FT4

coś jeszcze byście dorzuciły?

reklama
Mój M. powiedział, że najpierw ja mam zbadać sobie krew i iść do ginki z wynikiem i niech powie czy coś tam nie halo u mnie w hormonach, a on w międzyczasie chce też zrobić badanie nasienia. W końcu jako nałogowy palacz (za cholerę nie rzuci!) może mieć już problem.
Mój podobnie, paczka dziennie idzie i też nie rzuci, a najbardziej mnie wkurza takie gadanie co dwa dni, że to już ostatnia paczka, rzucam... a później z rana biegnie po fajki do sklepu, jak tylko się obudzi. Czasem wolałabym usłyszeć, że nie rzuci ,bo nie chce czy nie potrafi, a nie takie gadanie żeby sobie pogadać [emoji35]

Do góry