reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ja stosowalam w sumie kilka dni temu, na ulotce nie ma ze nie wolno w ciąży jedynie że jesli pacjentka jest w ciazy kp lub podejrzewa ze moze byc w ciąży to nalezy skonsultować sie z lek./farmac.
Stosowne w ciazy moze byc jesli lekarz zaleci.
No właśnie o to mi chodzilo :p ze nie jest jasno opisane ze w ciąży mozna

Oooooo [emoji1]..... Ale nie będę nic pisać... co by nie zapeszac :)

[emoji110]
Nie ma co zapeszac [emoji6] i tak przyjdzie [emoji6] tylko ze mam nadzieje ze skoro do tej pory żadnego plamienia no to zacznie sie normalnie jak kiedyś od razu porzadnie a nie kilka dni plamien [emoji6]
No właśnie o to mi chodzilo [emoji14] ze nie jest jasno opisane ze w ciąży mozna
Wiesz co ja wychodze z założenia ze poki nie ma || i ciazy nie ma i trzeba zyc normalnie, nawet jak chodzi o leki. [emoji6]na takim etapie nie zaszkodzi a pp co masz sie męczyć z infekcja ?

Malentka co do gynoxinu to jeżeli masz sie meczyc to go wez...sama wiesz ze rozne rzeczy robią kobiety bedac w ciazy a jeszcze o niej nie wiedza... np palą papierosy, biora tabletki...przeczytaj hipotetyczna hanie mamyginekolog

Nie ma co zapeszac [emoji6] i tak przyjdzie [emoji6] tylko ze mam nadzieje ze skoro do tej pory żadnego plamienia no to zacznie sie normalnie jak kiedyś od razu porzadnie a nie kilka dni plamien [emoji6]Wiesz co ja wychodze z założenia ze poki nie ma || i ciazy nie ma i trzeba zyc normalnie, nawet jak chodzi o leki. [emoji6]na takim etapie nie zaszkodzi a pp co masz sie męczyć z infekcja ?
Może i racja:) w sumie JESZCZE mnie nie piecze i nie wiadomo jak nie swedzi tylko to kłucie mnie zmylilo. Zobaczę jak się będę czuć jutro

reklama
Nie ma co zapeszac [emoji6] i tak przyjdzie [emoji6] tylko ze mam nadzieje ze skoro do tej pory żadnego plamienia no to zacznie sie normalnie jak kiedyś od razu porzadnie a nie kilka dni plamien [emoji6]Wiesz co ja wychodze z założenia ze poki nie ma || i ciazy nie ma i trzeba zyc normalnie, nawet jak chodzi o leki. [emoji6]na takim etapie nie zaszkodzi a pp co masz sie męczyć z infekcja ?
Zgadzam sie! Poki organizm nie da objawow ciazowych to mozna wszystko robic. Gdyby tak kazda kobitka miala rezygnowac z palenia, picia i innych rzeczy dajmy na to na tydzien przed okresem podejrzewajac ciążę to bysmy oszalały!

Do góry