reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Polip lub mięśniak , do obserwacji czy zacznie rosnąć , bo lekarz mówi że nie chciałby robić łyżeczkowania, histeroskopii bo nigdy nie rodziłam i jakby coś uszkodzili to może być problem z zajściem...
Jest opcja że może nie urośnie i przy staraniach zacznie się problem z zajściem, ale mówi nie koniecznie i, że wtedy się pomartwimy..
Powstało jakieś wygięcie macicy , ale póki co wygląda na naturalne..
No i endometium mam zbyt cienkie, nawet jak przy tabletkach...
Powiedział , że ważne jest to że obraz jajników jest czysty..
Brzmi poważnie ale ja się w ogóle nie znam na tym. Msm nadzieję w takim razie że obejdzie się bez i jakoś się wchłonie. No i że jednak nie będzie przeszkadzać w staraniach :)

Zasypiam. Prawie zasnęłam przy biurku a właśnie wypiłam kawę.

No właśnie na ulotce jest żeby nie stosować w ciąży..dlatego pytam czy stosowalas to z.podejrzeniami ciąży. No to szukam czegoś dalej :)
Ja stosowalam w sumie kilka dni temu, na ulotce nie ma ze nie wolno w ciąży jedynie że jesli pacjentka jest w ciazy kp lub podejrzewa ze moze byc w ciąży to nalezy skonsultować sie z lek./farmac.
Stosowne w ciazy moze byc jesli lekarz zaleci.

Tak czekam na ten moj @, nie mam jeszcze plamien wiec chyba te ostatnie cykle z plamieniami przed terminem byly przypadkowe [emoji846]

reklama
Do góry