AsiaGJ
Fanka BB :)
Będzie dobrze, głowa do góry :-)Wyszlam ze szpitala i sie poryczalam[emoji24]
Pierwszy raz widzialam męża takiego smutnego[emoji24]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrze, głowa do góry :-)Wyszlam ze szpitala i sie poryczalam[emoji24]
Pierwszy raz widzialam męża takiego smutnego[emoji24]
Testosteron. Na 1 stronie masz rozpiske[emoji12]
Przeciwciala Anty TPO jeszcze
Brzmi poważnie ale ja się w ogóle nie znam na tym. Msm nadzieję w takim razie że obejdzie się bez i jakoś się wchłonie. No i że jednak nie będzie przeszkadzać w staraniachPolip lub mięśniak , do obserwacji czy zacznie rosnąć , bo lekarz mówi że nie chciałby robić łyżeczkowania, histeroskopii bo nigdy nie rodziłam i jakby coś uszkodzili to może być problem z zajściem...
Jest opcja że może nie urośnie i przy staraniach zacznie się problem z zajściem, ale mówi nie koniecznie i, że wtedy się pomartwimy..
Powstało jakieś wygięcie macicy , ale póki co wygląda na naturalne..
No i endometium mam zbyt cienkie, nawet jak przy tabletkach...
Powiedział , że ważne jest to że obraz jajników jest czysty..
Ja stosowalam w sumie kilka dni temu, na ulotce nie ma ze nie wolno w ciąży jedynie że jesli pacjentka jest w ciazy kp lub podejrzewa ze moze byc w ciąży to nalezy skonsultować sie z lek./farmac.No właśnie na ulotce jest żeby nie stosować w ciąży..dlatego pytam czy stosowalas to z.podejrzeniami ciąży. No to szukam czegoś dalej
Przykro...Ja wlasnie dostałam okres.
Takze uczcie sie na moim przykladzie i nie wierzcie we wszystkie objawy[emoji15]
Ehh [emoji22][emoji22]Ja wlasnie dostałam okres.
Takze uczcie sie na moim przykladzie i nie wierzcie we wszystkie objawy[emoji15]
Oooooo [emoji1]..... Ale nie będę nic pisać... co by nie zapeszacTak czekam na ten moj @, nie mam jeszcze plamien wiec chyba te ostatnie cykle z plamieniami przed terminem byly przypadkowe [emoji846]