reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Jak ja bym chciała żeby mąż wziął się za ćwiczenia i zdrową dietę, ale raczej szans nie widzę :/Mój mąż z warzyw najbardziej lubi schabowego w panierce [emoji23] ale ja za to staram się jeść z głową [emoji4]Jasne, że możesz [emoji4]Mamy ;) psychika jest zdrowsza a tak na poważnie może coś pomagają, ale nie sądzę, że mają jakieś duże znaczenie na zajście, jeżeli są problemy z nasieniem to może i owszem, ale jeśli bierzemy żeby brać to czy ja wiem...Koleżanka się nie zabezpieczała bo TSH prawie 8 nie leczone więc opcji nie ma na zajście, brzdąc ma chyba 3 msc właśnie, zdrowy, dorodny chłopak [emoji4]Szczerze ? Ja zaszłam w ciążę w drugim cyklu, a mąż też tylko na weekendy, w później mąż cały czas w domu i 4 cykle nic :/ Kup mu książkę Allena Cara "Jak skutecznie rzucić palenie" śmiałam się jak recenzje w necie czytałam poważnie ;) nie palę od prawie 3 lat [emoji4] dobra może z 3 papierosy przez te 3 lata wypaliłam na imprezie, ale to tylko 3 :pMarta, wkleiłem ci badania, które ja miałam zlecone, do tego TSH, FT3,FT4, anty-TPO zrobisz je wszystkie w każdym laboratorium "Diagnostyka" bo ja tam robiłam, w w Poznaniu na bank masz to labo bo tam wysyłają mi wyniki z Ostrowa [emoji4]Zobacz załącznik 901999

Zapomniałam o „DIAGNOSTYCE”. Dziękuje ci bardzo [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ jest blisko szkoły mojego syna, to jutro odwiozę starszaka i pojadę [emoji173]️ dziękuje [emoji177][emoji177][emoji177][emoji177]

reklama
Zapomniałam o „DIAGNOSTYCE”. Dziękuje ci bardzo [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ jest blisko szkoły mojego syna, to jutro odwiozę starszaka i pojadę [emoji173]️ dziękuje [emoji177][emoji177][emoji177][emoji177]
Proszę [emoji4] mi się wydaje, że te które ci wysłałam na początek są w porządku ;) ja zastanawiam się czy nie zrobić badań na mutacje MTHFR i Trombofilie ze strony testDNA niby 330 zł ale gdyby to poronienie jednak nie było tylko przypadkiem :(

U mnie dwa dni po lub dwa dni przed @... Podbrzusze już nie boli tak jak wcześniej ... Ale zaczęły pobolewac piersi po bokach choć kiedyś też tak bolały przed @... Temp jeszcze nie spada i mam ciągle ochotę na chipsy mogę jeść codziennie a za to słodyczy coś nie mogę jeść od kilku dni no i częściej niż zwykle biegam siusiu.... Jak do niedzieli nie będzie @ to zatestuje ale pewnie @ mnie wyprzedzi

U mnie dwa dni po lub dwa dni przed @... Podbrzusze już nie boli tak jak wcześniej ... Ale zaczęły pobolewac piersi po bokach choć kiedyś też tak bolały przed @... Temp jeszcze nie spada i mam ciągle ochotę na chipsy mogę jeść codziennie a za to słodyczy coś nie mogę jeść od kilku dni no i częściej niż zwykle biegam siusiu.... Jak do niedzieli nie będzie @ to zatestuje ale pewnie @ mnie wyprzedzi

Ja od rana kiedy nic nie wskazywało na @ jeszcze wmawiałam sobie wczesną ciążę [emoji23][emoji23][emoji23]

Hmm juz po 20 a u mnie brak @ nadal, raczej w nocy mi sie nigdy nie rozkreca wiec pewnie jutro wstane wypije kawe i bedzie [emoji14]

reklama
Ciężko was nadrobić dziewczyny.
Azulka trzymaj się, wypij sobie piwko lub winko dla lepszego humoru. Reszta z poczatkiem cyklu - dziewczyny, już za 2tyg próbujecie znowu! Będzie dobrze, uda się w końcu.

Mnie właśnie jakieś 2h temu potwornie zacząl boleć lewy jajnik. Już marudziłam wcześniej że zero objawów owu a tu taki ból że ledwo chodzę. Ciekawe czy temp w końcu podskoczy jutro, jeśli nie to znaczy że to nie owu, tylko jajnik mi szaleje z rozpaczy...

Do góry