reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Jak ja bym chciała żeby mąż wziął się za ćwiczenia i zdrową dietę, ale raczej szans nie widzę :/Mój mąż z warzyw najbardziej lubi schabowego w panierce [emoji23] ale ja za to staram się jeść z głową [emoji4]Jasne, że możesz [emoji4]Mamy ;) psychika jest zdrowsza a tak na poważnie może coś pomagają, ale nie sądzę, że mają jakieś duże znaczenie na zajście, jeżeli są problemy z nasieniem to może i owszem, ale jeśli bierzemy żeby brać to czy ja wiem...Koleżanka się nie zabezpieczała bo TSH prawie 8 nie leczone więc opcji nie ma na zajście, brzdąc ma chyba 3 msc właśnie, zdrowy, dorodny chłopak [emoji4]Szczerze ? Ja zaszłam w ciążę w drugim cyklu, a mąż też tylko na weekendy, w później mąż cały czas w domu i 4 cykle nic :/ Kup mu książkę Allena Cara "Jak skutecznie rzucić palenie" śmiałam się jak recenzje w necie czytałam poważnie ;) nie palę od prawie 3 lat [emoji4] dobra może z 3 papierosy przez te 3 lata wypaliłam na imprezie, ale to tylko 3 :pMarta, wkleiłem ci badania, które ja miałam zlecone, do tego TSH, FT3,FT4, anty-TPO zrobisz je wszystkie w każdym laboratorium "Diagnostyka" bo ja tam robiłam, w w Poznaniu na bank masz to labo bo tam wysyłają mi wyniki z Ostrowa [emoji4]Zobacz załącznik 901999

Zapomniałam o „DIAGNOSTYCE”. Dziękuje ci bardzo [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ jest blisko szkoły mojego syna, to jutro odwiozę starszaka i pojadę [emoji173]️ dziękuje [emoji177][emoji177][emoji177][emoji177]

reklama
Zapomniałam o „DIAGNOSTYCE”. Dziękuje ci bardzo [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ jest blisko szkoły mojego syna, to jutro odwiozę starszaka i pojadę [emoji173]️ dziękuje [emoji177][emoji177][emoji177][emoji177]
Proszę [emoji4] mi się wydaje, że te które ci wysłałam na początek są w porządku ;) ja zastanawiam się czy nie zrobić badań na mutacje MTHFR i Trombofilie ze strony testDNA niby 330 zł ale gdyby to poronienie jednak nie było tylko przypadkiem :(

U mnie dwa dni po lub dwa dni przed @... Podbrzusze już nie boli tak jak wcześniej ... Ale zaczęły pobolewac piersi po bokach choć kiedyś też tak bolały przed @... Temp jeszcze nie spada i mam ciągle ochotę na chipsy mogę jeść codziennie a za to słodyczy coś nie mogę jeść od kilku dni no i częściej niż zwykle biegam siusiu.... Jak do niedzieli nie będzie @ to zatestuje ale pewnie @ mnie wyprzedzi

U mnie dwa dni po lub dwa dni przed @... Podbrzusze już nie boli tak jak wcześniej ... Ale zaczęły pobolewac piersi po bokach choć kiedyś też tak bolały przed @... Temp jeszcze nie spada i mam ciągle ochotę na chipsy mogę jeść codziennie a za to słodyczy coś nie mogę jeść od kilku dni no i częściej niż zwykle biegam siusiu.... Jak do niedzieli nie będzie @ to zatestuje ale pewnie @ mnie wyprzedzi

Ja od rana kiedy nic nie wskazywało na @ jeszcze wmawiałam sobie wczesną ciążę [emoji23][emoji23][emoji23]

Hmm juz po 20 a u mnie brak @ nadal, raczej w nocy mi sie nigdy nie rozkreca wiec pewnie jutro wstane wypije kawe i bedzie [emoji14]

reklama
Ciężko was nadrobić dziewczyny.
Azulka trzymaj się, wypij sobie piwko lub winko dla lepszego humoru. Reszta z poczatkiem cyklu - dziewczyny, już za 2tyg próbujecie znowu! Będzie dobrze, uda się w końcu.

Mnie właśnie jakieś 2h temu potwornie zacząl boleć lewy jajnik. Już marudziłam wcześniej że zero objawów owu a tu taki ból że ledwo chodzę. Ciekawe czy temp w końcu podskoczy jutro, jeśli nie to znaczy że to nie owu, tylko jajnik mi szaleje z rozpaczy...

Do góry