reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Polip lub mięśniak , do obserwacji czy zacznie rosnąć , bo lekarz mówi że nie chciałby robić łyżeczkowania, histeroskopii bo nigdy nie rodziłam i jakby coś uszkodzili to może być problem z zajściem...
Jest opcja że może nie urośnie i przy staraniach zacznie się problem z zajściem, ale mówi nie koniecznie i, że wtedy się pomartwimy..
Powstało jakieś wygięcie macicy , ale póki co wygląda na naturalne..
No i endometium mam zbyt cienkie, nawet jak przy tabletkach...
Powiedział , że ważne jest to że obraz jajników jest czysty..
Brzmi poważnie ale ja się w ogóle nie znam na tym. Msm nadzieję w takim razie że obejdzie się bez i jakoś się wchłonie. No i że jednak nie będzie przeszkadzać w staraniach :)

Zasypiam. Prawie zasnęłam przy biurku a właśnie wypiłam kawę.

No właśnie na ulotce jest żeby nie stosować w ciąży..dlatego pytam czy stosowalas to z.podejrzeniami ciąży. No to szukam czegoś dalej :)
Ja stosowalam w sumie kilka dni temu, na ulotce nie ma ze nie wolno w ciąży jedynie że jesli pacjentka jest w ciazy kp lub podejrzewa ze moze byc w ciąży to nalezy skonsultować sie z lek./farmac.
Stosowne w ciazy moze byc jesli lekarz zaleci.

Tak czekam na ten moj @, nie mam jeszcze plamien wiec chyba te ostatnie cykle z plamieniami przed terminem byly przypadkowe [emoji846]

reklama
Do góry