reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Hej dziewczyny [emoji20]

Wróciłam niedawno od gina.. Mam mieszane uczucia.. Nic się nie polepszyło , tylko coś nowego wyszło.. Chociaż wiem , że to nie PCOS.. Zbijamy dalej testosteron bo jest wysoki i taki nie może zostać.. Mam za 3 miesiące powtórzyć badania ,czyli testosteron i prolaktyna.. Wszystko dzisiaj lekarzowi się w USG niepodobało [emoji17] Czekamy dalej !
Oj, niedobrze :( a co na usg nie tak?

Hej dziewczyny [emoji20]

Wróciłam niedawno od gina.. Mam mieszane uczucia.. Nic się nie polepszyło , tylko coś nowego wyszło.. Chociaż wiem , że to nie PCOS.. Zbijamy dalej testosteron bo jest wysoki i taki nie może zostać.. Mam za 3 miesiące powtórzyć badania ,czyli testosteron i prolaktyna.. Wszystko dzisiaj lekarzowi się w USG niepodobało [emoji17] Czekamy dalej !
A co mu się dokładnie nie podobało??

Oj, niedobrze :( a co na usg nie tak?
Polip lub mięśniak , do obserwacji czy zacznie rosnąć , bo lekarz mówi że nie chciałby robić łyżeczkowania, histeroskopii bo nigdy nie rodziłam i jakby coś uszkodzili to może być problem z zajściem...
Jest opcja że może nie urośnie i przy staraniach zacznie się problem z zajściem, ale mówi nie koniecznie i, że wtedy się pomartwimy..
Powstało jakieś wygięcie macicy , ale póki co wygląda na naturalne..
No i endometium mam zbyt cienkie, nawet jak przy tabletkach...
Powiedział , że ważne jest to że obraz jajników jest czysty..

Polip lub mięśniak , do obserwacji czy zacznie rosnąć , bo lekarz mówi że nie chciałby robić łyżeczkowania, histeroskopii bo nigdy nie rodziłam i jakby coś uszkodzili to może być problem z zajściem...
Jest opcja że może nie urośnie i przy staraniach zacznie się problem z zajściem, ale mówi nie koniecznie i, że wtedy się pomartwimy..
Powstało jakieś wygięcie macicy , ale póki co wygląda na naturalne..
No i endometium mam zbyt cienkie, nawet jak przy tabletkach...
Powiedział , że ważne jest to że obraz jajników jest czysty..
Ja miałam polipa w czerwcu. W lipcu miałam bardzo silny okres ze skrzepami i okazało się ze mi się zluszczyl

reklama
Super, oby bylo wszystko dobrze
emoji9.png
Nie testuje
emoji6.png
U nas bylo właśnie bardzo podobnie na początku tylko luz a teraz mam świadomość że luz mi w niczym nie pomożeNa pewno szanse są.. moja matka mnie urodziła majac 42lat, po prostu wpadla mimo ze nie odmawiala sobie fajek, alko, nie dbała o siebie zupełnie, brala jedynie swoje leki na epilepsje i nadcisnienie, i ogolnie wiecznie coś jej było...
I chyba przez to czuje najwieksza niesprawiedliwość.. ze jak to taka osoba mogla bez problemu zajść w ciaze a ja młoda, dbam o siebie staram sie i nic
emoji849.png
i u nas tez kwestia tego ze nie wiem jak z plodnoscia u tz Dzieki ale mówienie ze inni maja tez inne problemy nie jest zadnym pocieszeniem.
Nam został rok staran, jak nie wyjdzie to bede musiala sie z tym pogodzić.
Maz maz juz ubolewa ze umrze z glodu bo zjeść moze dopiero w piatek[emoji13]
Ale byłby numer, gdyby się zoperowal , a Ty byś była w ciąży :)

Mój to nie dałby sobie majstrować przy jajkach

Do góry