reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Azulka tak apropo, bardzo prosze o dodanie na 1str, zanim mi tu forum się zrobi prywatne[emoji16] jeszcze się przypomnę, 34l, starania +/- od 10cykli o pierwsze dziecko

reklama
Kazda z Nas na swoj sposob przeżywa starania. Nie wszystkie tutaj jestesmy twardzielkami...czasami po prostu rządzą Nami emocje. I tyle.
Poza tym Kamila podkreśliła ze nie chciała nikogo urazić i według mnie tego nie zrobiła. Powiedziała to co czuła i tyle. Kazda z Nas ma prawo mówić co chce, kiedy chce i do kogo chce.
Ja jeszcze jakieś pół roku temu miałam chyba żal do wszystkich kobiet w ciąży, ze im sie udalo, a mi nie. No i co w tym zlego? To byl moj zal...o ktorym nie mowilam glosno. A Kamila to zrobila, powiedziala to glosno i wyraznie i stad chyba ta cala nagonka na nia.
Juz odpuscmy ten temat. Bo nie chcę kwasow tutaj.
Jejku dziewczyny przestanmy już walkowac ten temat. Azulek już 7 raz tłumaczy co i jak i jak grochem i ścianę.

Ja mam natomiast wrażenie, że teraz to większość ma trudności z zajściem w ciążę. Jak pomyślę o swojej czy męża rodzinie, to jak po roku zachodzą, to jest sukces. W rodzinie mam przypadek, że małżeństwo 13 lat się starało i doczekali się syna. O wpadkach, to już dawno nie słyszałam. Moja przyjaciółka też walczy o każdą ciążę. Pierwsze dziecko pochowała. Także zewsząd słyszę , że jest ciężko z zajściem w ciążę. Ale wierzę, że na każdą przyjdzie czas.

reklama
Ja mam natomiast wrażenie, że teraz to większość ma trudności z zajściem w ciążę. Jak pomyślę o swojej czy męża rodzinie, to jak po roku zachodzą, to jest sukces. W rodzinie mam przypadek, że małżeństwo 13 lat się starało i doczekali się syna.
Ja bedac i endo i gina mowili mi ze teraz jest jakas plaga tego ze wiele par nie moze zajsc w ciążę[emoji19]

Do góry