No wiem wiemI codziennie nie wiele może dać ;P
reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Jeszcze nie wiadomo czy bedzie coreczka [emoji14]@Kaamilaaa jeśli urodziła córkę, to jestem w stanie poczekać na ten cień do 20 dpo Ale po takim nagłym spadku temp raczej niczego oprócz @ nie przewiduję. Poprzedni cykl pokazał mi, jak pięknie każdego dnia temp. szła w dół i przy 36.65 przyszła @.
Ja tam wierze ze u wa teraz będzie dobrze i beda dwie grube kreski [emoji14][emoji173]
Kaamilaaa
A daj spokój, pisze z taka jedną ktora juz tez ma dziecko a pisze mi czy beta 1.2 zrobiona w 13 dc oznacza ze doszło do zapłodnienia..Ja jej czasami odpisuje, troche to słabe, że nie ogarnia swojego cyklu i sugeruje się aplikacją FLO, ale młoda jest i myślę, że za kilka lat sama stwierdzi, że te pytania były po prostu głupie [emoji14] ale, bardziej mnie ostatnio zdziwiło jak dziewczyna, która ma już dziecko pisała, że zaczęła starania w danym dniu i czy po tygodniu wyjdzie jej już test, no to mnie rozwaliło, po pierwsze nie wiedziała nawet czy rzeczywiście miała w tym dniu owu w którym zaczęła starania, a po drugie jak już dziecko masz to chyba jakieś pojęcie o cyklu również ?
martoosia04
@Kaamilaaa Jeśli by się udało, to chyba za twój optymizm cię ozłocę
Kaamilaaa
Nie musisz mnie ozlacac [emoji6] twoje dwie kreski i szczęście mi wystarcza [emoji6]@Kaamilaaa Jeśli by się udało, to chyba za twój optymizm cię ozłocę
martoosia04
To poproszę jakąś zdrowaśkę tam odmówić za mnie, bo ja chyba za cicho coś tam mamroczę pod nosemNie musisz mnie ozlacac [emoji6] twoje dwie kreski i szczęście mi wystarcza [emoji6]
1
185097
Gość
Ja za Ciebie a Ty za mnie[emoji120]To poproszę jakąś zdrowaśkę tam odmówić za mnie, bo ja chyba za cicho coś tam mamroczę pod nosem
martoosia04
Nie ma sprawy <3Ja za Ciebie a Ty za mnie[emoji120]
reklama
Trzymam wszystkie kciuki:*Piszecie jak szalone deszcz nas Pogonił z moto ale chociaż troszke było teraz siatkóweczka do oglądania i fajna niedziela się kończy a jutro praca praca praca postanowiłam zrobię rano ten test