reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
@Kaamilaaa jeśli urodziła córkę, to jestem w stanie poczekać na ten cień do 20 dpo :D Ale po takim nagłym spadku temp raczej niczego oprócz @ nie przewiduję. Poprzedni cykl pokazał mi, jak pięknie każdego dnia temp. szła w dół i przy 36.65 przyszła @.
Jeszcze nie wiadomo czy bedzie coreczka [emoji14]
Ja tam wierze ze u wa teraz będzie dobrze i beda dwie grube kreski [emoji14][emoji173]

Ja jej czasami odpisuje, troche to słabe, że nie ogarnia swojego cyklu i sugeruje się aplikacją FLO, ale młoda jest i myślę, że za kilka lat sama stwierdzi, że te pytania były po prostu głupie [emoji14] ale, bardziej mnie ostatnio zdziwiło jak dziewczyna, która ma już dziecko pisała, że zaczęła starania w danym dniu i czy po tygodniu wyjdzie jej już test, no to mnie rozwaliło, po pierwsze nie wiedziała nawet czy rzeczywiście miała w tym dniu owu w którym zaczęła starania, a po drugie jak już dziecko masz to chyba jakieś pojęcie o cyklu również ?
A daj spokój, pisze z taka jedną ktora juz tez ma dziecko a pisze mi czy beta 1.2 zrobiona w 13 dc oznacza ze doszło do zapłodnienia..

reklama
Do góry