martoosia04
Fanka BB :)
Nigdy co prawda nie mierzylam temperatury ale czy to naprawdę tak przesądza o wszystkim? Nie marudzisz dobrze,ze piszesz od tego tu jesteśmy.
U mnie akurat spadek temp. oznacza przyjście @. Zwłaszcza poniżej 37.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nigdy co prawda nie mierzylam temperatury ale czy to naprawdę tak przesądza o wszystkim? Nie marudzisz dobrze,ze piszesz od tego tu jesteśmy.
Maz mówi że one niestety tak działają, że jak w jakimś punkcie szyby będzie zbyt mocny nacisk i siła to ona może w ten sposób wybuchnąćSzok! Widziałam i czytałam jak same z siebie wybuchają stoły ze szkła hartowanego. Jak to zobaczyłam to powiedziałam że nigdy nie kupię takiego stołu.
Marudz ile potrzebujesz, po to tu wszystkie jesteśmyU mnie akurat spadek temp. oznacza przyjście @. Zwłaszcza poniżej 37.
Ehh kochana [emoji58]A ja dziś w dołku. Nie wymyśliłam sobie objawów. Wszystkie na 100% realne, temp. rownież pięknie szły. A dziś ten spadek mnie tak rozbił, że najchętniej bym ryczała.
I mam takie same spostrzeżenia jak Kamila. Zwłaszcza dziś mi to przeszkadza. [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Wybaczcie. Pomarudzę.
Wiem o co chodzi, ale montował fachowiec z moim mężem i szyba jescze miała luz. Także już nie wiem kogo obwiniać.. czy może rzeczywiście wada jakaś.Pokazałam mężowi i on mówi że szyba pękła bo prawdopodobnie zbyt mocno była zamontowana w tych metalowych ramkach, chodzi o zbyt silny ścisk tej szyby, nie do końca umiem ująć to co mąż mówi ale brzmi sensownie
Będę miała na uwadze przy montażu drugiej. Ale fachowiec mówi,ze powinna gwarancja być uwzględniona. Zobaczymy..Maz mówi że one niestety tak działają, że jak w jakimś punkcie szyby będzie zbyt mocny nacisk i siła to ona może w ten sposób wybuchnąć
I tak trzymam kciukiU mnie akurat spadek temp. oznacza przyjście @. Zwłaszcza poniżej 37.