reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Zapachniało mi tutaj typowym, polskim piekiełkiem. Serio zazdrościcie dziewczynie, że jest tak szybko w ciąży? Tzn, rozumiem zazdrość, ale żeby od razu wrogość?
Poczułam, że jeżeli np. któraś z nas zajdzie w 2cs czy nawet 1 to też nie będzie mile widziana.
Nie rozumiem takiego podejścia.

Zapachniało mi tutaj typowym, polskim piekiełkiem. Serio zazdrościcie dziewczynie, że jest tak szybko w ciąży? Tzn, rozumiem zazdrość, ale żeby od razu wrogość?
Poczułam, że jeżeli np. któraś z nas zajdzie w 2cs czy nawet 1 to też nie będzie mile widziana.
Tu chyba dziewczynom chodziło o takie sytuacje że ktoś nic nie pisał a nagle wyskakuje z pozytywnym testem ;) szczególnie tym które są tuż przed @ mogą być z Deka zirytowane nie jedna z nas wie jaka złość czasami w nas siedzi tuż przed małpa ;) nie ma już co rozdrapywać tej sytuacji :)

Dziewczynom bardziej chodzilo o to ze ktos w ogole sie nie udziela u Nas na wątku i nagle wpada aby sie tylko pochwalić pozytywnym testem...

Pisalam kilka razy wyraznie ze nikogo nie chce urazic zebyscie mnie zle nie zrozumialy a jednak... chodzi mi bardziej o to ze jak tu juz jestesmy wszystkie razem dłuższy czas to cos juz o sobie wiemy, troszke sie "znamy", wiemy ile ktora juz przeszła i cieszymy sie jak komus sie uda ale jak ktos "obcy" wpada tak znienacka w jeden dzien a na drugi chwali sie || i to jeszcze z wpadki no to sorry ale te ktore staraja sie dłuższy czas jednak moga poczuc sie nie fajnie...
Nikt tu nie jest wrogo nastawiony tylko jak ktos wpada na watek staraczkowy chwalic sie wpadka to wybacz ale mi sie chce płakać tak jak przez te 12@ ktore juz przeplakalam a za kilka dni bede ryczec nad kolejna@.

Ale widocznie niektorzy nie zrozumieją (i bardzo dobrze!) Bo nie staraja sie dlugo jak ja, Azulka czy inne dziewczyny...

reklama
Do góry