1
185097
Gość
Zrobilam krok na przod i założyłam instagrama[emoji13]
Nie wiem po co[emoji23]
Nie wiem po co[emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spróbować zawsze wartości, może akurat uznająBędę miała na uwadze przy montażu drugiej. Ale fachowiec mówi,ze powinna gwarancja być uwzględniona. Zobaczymy..
Zrobilam krok na przod i założyłam instagrama[emoji13]
Nie wiem po co[emoji23]
Juz skasowalam[emoji23] nie moglam sie odnaleźć[emoji23]Ja uwielbiam instagram [emoji173]️
Tu chyba dziewczynom chodziło o takie sytuacje że ktoś nic nie pisał a nagle wyskakuje z pozytywnym testem szczególnie tym które są tuż przed @ mogą być z Deka zirytowane nie jedna z nas wie jaka złość czasami w nas siedzi tuż przed małpa nie ma już co rozdrapywać tej sytuacjiZapachniało mi tutaj typowym, polskim piekiełkiem. Serio zazdrościcie dziewczynie, że jest tak szybko w ciąży? Tzn, rozumiem zazdrość, ale żeby od razu wrogość?
Poczułam, że jeżeli np. któraś z nas zajdzie w 2cs czy nawet 1 to też nie będzie mile widziana.
Nie rozumiem takiego podejścia.
Dziewczynom bardziej chodzilo o to ze ktos w ogole sie nie udziela u Nas na wątku i nagle wpada aby sie tylko pochwalić pozytywnym testem...Zapachniało mi tutaj typowym, polskim piekiełkiem. Serio zazdrościcie dziewczynie, że jest tak szybko w ciąży? Tzn, rozumiem zazdrość, ale żeby od razu wrogość?
Poczułam, że jeżeli np. któraś z nas zajdzie w 2cs czy nawet 1 to też nie będzie mile widziana.
Pisalam kilka razy wyraznie ze nikogo nie chce urazic zebyscie mnie zle nie zrozumialy a jednak... chodzi mi bardziej o to ze jak tu juz jestesmy wszystkie razem dłuższy czas to cos juz o sobie wiemy, troszke sie "znamy", wiemy ile ktora juz przeszła i cieszymy sie jak komus sie uda ale jak ktos "obcy" wpada tak znienacka w jeden dzien a na drugi chwali sie || i to jeszcze z wpadki no to sorry ale te ktore staraja sie dłuższy czas jednak moga poczuc sie nie fajnie...Zapachniało mi tutaj typowym, polskim piekiełkiem. Serio zazdrościcie dziewczynie, że jest tak szybko w ciąży? Tzn, rozumiem zazdrość, ale żeby od razu wrogość?
To straszne jest co ta dziewczyna wyrabia....Agatki usmialam się z Twojej odpowiedzi do Eweliny[emoji23][emoji23][emoji23]
Brawo Ty[emoji122][emoji3][emoji5][emoji12]