reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja dzisiaj miałam masakrę w domu. Mąż kończy łazienkę. Kupiliśmy szybę typu walk in. Byłam z synem w łazience jak mąż już sprzątał i minęło dobra godzina od montażu. Beniaminek dał tacie buziaka i ruszyliśmy na spacer przed domem słyszymy bummm. Wracam z językiem na brodzie a wszędzie szkło. Szyba dosłownie wybuchła. Męża trochę na rękach pocięło, ale kawałki aż po wbijały się w ścianę :( Brodzik uszkodzony ściany do robienia.. ale najgorsze jest, to że byłam tam z dzieckiem 2 minuty wcześniej .. Boże normalnie szczęście w nieszczęściu, że wyszłam z nim przed dom... Czy któraś z was ma taką szybę. Jestem w mega szoku.

reklama
Jak to wszystko skończy sie okresem to zwyczajnie bedzie mi i smutno i...wstyd[emoji19] bo wiele z Was trzyma kciuki i mi kibicuje a ja się zwyczajnie boję Was zawieść[emoji19] Wy w ogóle bardziej wierzycie w tą ciąże niż ja[emoji13]
ale przestan! jakie zawieźć??? mysle, ze kazda z Nas majac takie objawy ogłosiła by to tutaj na bank:*

Ja dzisiaj miałam masakrę w domu. Mąż kończy łazienkę. Kupiliśmy szybę typu walk in. Byłam z synem w łazience jak mąż już sprzątał i minęło dobra godzina od montażu. Beniaminek dał tacie buziaka i ruszyliśmy na spacer przed domem słyszymy bummm. Wracam z językiem na brodzie a wszędzie szkło. Szyba dosłownie wybuchła. Męża trochę na rękach pocięło, ale kawałki aż po wbijały się w ścianę :( Brodzik uszkodzony ściany do robienia.. ale najgorsze jest, to że byłam tam z dzieckiem 2 minuty wcześniej .. Boże normalnie szczęście w nieszczęściu, że wyszłam z nim przed dom... Czy któraś z was ma taką szybę. Jestem w mega szoku.
OMG.....jak dobrze, ze zdazylas z synkiem wyjść :( i ze męzowi nic strasznego sie nie stalo.,.,,

Jeju dobrze ze w pore wyszliscie[emoji15]

IMG_20180923_130129.jpg
IMG_20180923_130129.jpg

Załączniki

• IMG_20180923_130129.jpg
    IMG_20180923_130129.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 45
  • IMG_20180923_130129.jpg
    IMG_20180923_130129.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 178
Jak to wszystko skończy sie okresem to zwyczajnie bedzie mi i smutno i...wstyd[emoji19] bo wiele z Was trzyma kciuki i mi kibicuje a ja się zwyczajnie boję Was zawieść[emoji19] Wy w ogóle bardziej wierzycie w tą ciąże niż ja[emoji13]
Ty się nami moja droga nie przejmuj :* wstyd to też nie będzie, uwierz, my ci poprostu kibicujemy

Masakra.. dobrze, że nic się Wam nie stało!
A odnośnie wina to nie znałam tego sposobu na wrzucanie winogron bezpośrednio do balona. A drożdże dodajecie? My wczoraj wyciskaliśmy prasą ale z 10 kg wyszło chyba tylko kilka litrów.

reklama
Do góry