Nat Bluebell
Fanka BB :)
Na nowym wątku zawsze łatwieja szkoda
pamietam cie mam nadzieje dziewczynki ze wam tu troszke zarazków wysłalam.
Proszę dużo zarazków ciążowych, bo za 3dni owu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na nowym wątku zawsze łatwieja szkoda
pamietam cie mam nadzieje dziewczynki ze wam tu troszke zarazków wysłalam.
A testowalas ?Kurcze paniki nasialam a tu nie ma @ [emoji52] ogólnie rano na papierze miałam jasnorozowe coś i pomyślałam że to @ , a tu malpy wrednej nie ma a boli mnie brzuch jak na @ [emoji20] ja nie wiem co jest
Tak 3 robiłam i nic dzisiaj jak@ nie będzie też zrobię ehhhA testowalas ?
Takie plamienia czesto na poczatku ciazy są [emoji848]
Teraz Ukraińcy każdą pracę przyjmą więc po co komu PolakNo dokładnie, to jest racja [emoji19] wyzysk niesamowity i ogromna konkurencja- jak nie ten to inny pracownik - nie szanują ludzi i nie doceniają...
Ja kiedyś poszłam do pracy a pod ubraniem miałam piżamę nie wiem jak ja to zrobiłam do tej pory ale zorientowałam się jak poszłam do ubikacji na siusiu [emoji14] ale za to śmiałam się z siebie cały dzień ;PAlterego po cichu gratuluję! nasza pierwsza forumowa ciaza!
W końcu mam chwile aby napisac bo czekam juz pod gabinetem
Ale miałam przygode!
Moj gin przyjmuje prywatnie od 14, i juz chwile przed 13 maz mnie poganial abym sie spieszyla bo jeszcze do banku chcial wstapic. Slysze z domu trabi ze juz mam wychodzic. No to ja szybko wylatuje z lazienki, narzucam na siebie sukienke, biore torebke i wychodze. Jestesmy w polowie drogi juz czuje ze cos mi jest dziwnie! Jakos tak inaczej niz zwykle...i juz wiedzialam czemu. Zapomnialam wlozyc majtki!!! Tak sie spieszylam ze nawet nie zauwazylam ze ich nie mam! a chwilę przed wyjsciem bralam prysznic.
Szybko musielismy wrocic do domu po głupie majtki!
Ale na szczescie juz jestem pod gabinetem, jestem 4 w kolejce wiec ok 2 godzin posiedze.
Hahaha jestes udana [emoji2]Alterego po cichu gratuluję! nasza pierwsza forumowa ciaza!
W końcu mam chwile aby napisac bo czekam juz pod gabinetem
Ale miałam przygode!
Moj gin przyjmuje prywatnie od 14, i juz chwile przed 13 maz mnie poganial abym sie spieszyla bo jeszcze do banku chcial wstapic. Slysze z domu trabi ze juz mam wychodzic. No to ja szybko wylatuje z lazienki, narzucam na siebie sukienke, biore torebke i wychodze. Jestesmy w polowie drogi juz czuje ze cos mi jest dziwnie! Jakos tak inaczej niz zwykle...i juz wiedzialam czemu. Zapomnialam wlozyc majtki!!! Tak sie spieszylam ze nawet nie zauwazylam ze ich nie mam! a chwilę przed wyjsciem bralam prysznic.
Szybko musielismy wrocic do domu po głupie majtki!
Ale na szczescie juz jestem pod gabinetem, jestem 4 w kolejce wiec ok 2 godzin posiedze.