reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Alterego po cichu gratuluję!:) nasza pierwsza forumowa ciaza!:)

W końcu mam chwile aby napisac bo czekam juz pod gabinetem:)
Ale miałam przygode!
Moj gin przyjmuje prywatnie od 14, i juz chwile przed 13 maz mnie poganial abym sie spieszyla bo jeszcze do banku chcial wstapic. Slysze z domu trabi ze juz mam wychodzic. No to ja szybko wylatuje z lazienki, narzucam na siebie sukienke, biore torebke i wychodze. Jestesmy w polowie drogi juz czuje ze cos mi jest dziwnie! Jakos tak inaczej niz zwykle...i juz wiedzialam czemu. Zapomnialam wlozyc majtki!!!:) Tak sie spieszylam ze nawet nie zauwazylam ze ich nie mam!:) a chwilę przed wyjsciem bralam prysznic.
Szybko musielismy wrocic do domu po głupie majtki!:)
Ale na szczescie juz jestem pod gabinetem, jestem 4 w kolejce wiec ok 2 godzin posiedze.
:-D:-D:-D ale agentka z Ciebie! To dość przewiewnie miałaś ;)
Zarazki ciążowe to i ja z chęcią przyjmę :rolleyes2:
Dziś spotkałam znajomą, której dawno nie widziałam, moja rówieśniczka i ... zafasolkowana :szok:
No i mnie znowu deprecha dopadła :(

:-D:-D:-D ale agentka z Ciebie! To dość przewiewnie miałaś ;)
Zarazki ciążowe to i ja z chęcią przyjmę :rolleyes2:
Dziś spotkałam znajomą, której dawno nie widziałam, moja rówieśniczka i ... zafasolkowana :szok:
No i mnie znowu deprecha dopadła :(
Nie jesteś sama, ja też mam dziś gorszy dzień, dopiero 20 dc dopiero ale mam przeczucie że znowu się nie udało :(

Agatki i martoosia04 trzymam kciuki! Głowa do góry!
Ja dopiero @, do owu jeszcze taaaak daleko... Szkoda że tego nie można przyspieszyć :D
I zauważyłam jedną dziwną rzecz. Zazwyczaj cykle miałam po 29-30 dni. A odkąd się staram wydłużyły mi się do 31-32 :oo:

Ostatnia edycja:
Ja też jakoś dzisiaj gorzej się mam. Również mam przeczucia że w tym cyklu się nie udało. Chciałabym już testować i wiedzieć na czym stoję ale jeszcze za wcześnie. No i nie mogę zgonic na pogodę bo jest pięknie słonecznie i gorąco. Nawet za gorąco :)

Podbrzusze pobolewa wynik testu taki to w jakim przedziale czasowym można się spodziewać owulacji ktoś coś wie ? Potrzebna mi tu dobra dusza do pomocy [emoji14]
IMG_20180913_143033.jpg

Załączniki

• IMG_20180913_143033.jpg
    IMG_20180913_143033.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 151
reklama
Do góry