reklama
ale agentka z Ciebie! To dość przewiewnie miałaśAlterego po cichu gratuluję! nasza pierwsza forumowa ciaza!
W końcu mam chwile aby napisac bo czekam juz pod gabinetem
Ale miałam przygode!
Moj gin przyjmuje prywatnie od 14, i juz chwile przed 13 maz mnie poganial abym sie spieszyla bo jeszcze do banku chcial wstapic. Slysze z domu trabi ze juz mam wychodzic. No to ja szybko wylatuje z lazienki, narzucam na siebie sukienke, biore torebke i wychodze. Jestesmy w polowie drogi juz czuje ze cos mi jest dziwnie! Jakos tak inaczej niz zwykle...i juz wiedzialam czemu. Zapomnialam wlozyc majtki!!! Tak sie spieszylam ze nawet nie zauwazylam ze ich nie mam! a chwilę przed wyjsciem bralam prysznic.
Szybko musielismy wrocic do domu po głupie majtki!
Ale na szczescie juz jestem pod gabinetem, jestem 4 w kolejce wiec ok 2 godzin posiedze.
Zarazki ciążowe to i ja z chęcią przyjmę
Dziś spotkałam znajomą, której dawno nie widziałam, moja rówieśniczka i ... zafasolkowana
No i mnie znowu deprecha dopadła
Nie jesteś sama, ja też mam dziś gorszy dzień, dopiero 20 dc dopiero ale mam przeczucie że znowu się nie udałoale agentka z Ciebie! To dość przewiewnie miałaś
Zarazki ciążowe to i ja z chęcią przyjmę
Dziś spotkałam znajomą, której dawno nie widziałam, moja rówieśniczka i ... zafasolkowana
No i mnie znowu deprecha dopadła
martoosia04
Fanka BB :)
Nie jesteś sama, ja też mam dziś gorszy dzień, dopiero 20 dc dopiero ale mam przeczucie że znowu się nie udało
U mnie 19dc i też mam duże wątpliwości. Jeszcze ten tel od ginki żeby przyjechać jak najszybciej. Trochę mnie zdenerwowała.
Pogoda powoduje pesymistyczny dzień.
Faktycznie... To kiedy wybierasz się do ginekologa?U mnie 19dc i też mam duże wątpliwości. Jeszcze ten tel od ginki żeby przyjechać jak najszybciej. Trochę mnie zdenerwowała.
Pogoda powoduje pesymistyczny dzień.
Agatki i martoosia04 trzymam kciuki! Głowa do góry!
Ja dopiero @, do owu jeszcze taaaak daleko... Szkoda że tego nie można przyspieszyć
I zauważyłam jedną dziwną rzecz. Zazwyczaj cykle miałam po 29-30 dni. A odkąd się staram wydłużyły mi się do 31-32
Ja dopiero @, do owu jeszcze taaaak daleko... Szkoda że tego nie można przyspieszyć
I zauważyłam jedną dziwną rzecz. Zazwyczaj cykle miałam po 29-30 dni. A odkąd się staram wydłużyły mi się do 31-32
Ostatnia edycja:
Meliska89
Ja też jakoś dzisiaj gorzej się mam. Również mam przeczucia że w tym cyklu się nie udało. Chciałabym już testować i wiedzieć na czym stoję ale jeszcze za wcześnie. No i nie mogę zgonic na pogodę bo jest pięknie słonecznie i gorąco. Nawet za gorąco
reklama
flor87
U mnie leje ale tez zaraz rok będzie....U mnie pogodajest super a tez mam doła [emoji849] zaraz rok starań ehh [emoji849]