czekam na serwis do zmywarki a tak mnie kusi wyjsc do sklepu po te sledziki;pOoo cześć [emoji57][emoji54]
Mam nadzieję że tu wam fluidki ciążowe będą sprzyjać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czekam na serwis do zmywarki a tak mnie kusi wyjsc do sklepu po te sledziki;pOoo cześć [emoji57][emoji54]
Fluidow nigdy za wiele [emoji14]czekam na serwis do zmywarki a tak mnie kusi wyjsc do sklepu po te sledziki;p
Mam nadzieję że tu wam fluidki ciążowe będą sprzyjać
Przykro [emoji22]Witam się w 1dc
Sikasz jutro ?? [emoji23]A śledzie przegryzłam ciastkiem dla równowagi haha
nie nie to nie tak. my sie wtedy zle zrozumialysmy. ja myslalam ze ten watek to nastepstwo tego naszego.. i ze czesc poprostu od nas odeszla na rzecz tego wątku.. bo tam juz troche zafasolkowanych pisze o ciazy i ze po uciekalyscie od nasFluidow nigdy za wiele [emoji14]
Ale zdziwilam sie ze cie tu zobaczyłam [emoji6] bo wcześniej nie mialas dobrego zdania o tym ze ktos pisze na innym wątku [emoji57]Przykro [emoji22]Sikasz jutro ?? [emoji23]
Ja tam nie mam nic przeciwko jak zafasolkowane pisza o ciazy itd [emoji14] chyba zawsze tak jest na forum ze powoli staraczkowe watki robia sie mamusiowe wiec nawet by mi przez mysl nie przyszlo uciekac [emoji14] po prostu pisze tu i tu (i na jakich 2-3 watkach na innych forach [emoji14])nie nie to nie tak. my sie wtedy zle zrozumialysmy. ja myslalam ze ten watek to nastepstwo tego naszego.. i ze czesc poprostu od nas odeszla na rzecz tego wątku.. bo tam juz troche zafasolkowanych pisze o ciazy i ze po uciekalyscie od nas
nie mam kompletnie nic przeciwko
tak tak zdazylam sobie to zaobserwowac , to bylo nieporozumienie... do tego została zmieniona nazwa u nas nawet nie zwrocilam uwagi ze byla inna.. jak najbardziej to popieram.. im wieksze grono staraczek tym wiecej wymiany dosiwwadczen, patentow na ciaze i wsparcieJa tam nie mam nic przeciwko jak zafasolkowane pisza o ciazy itd [emoji14] chyba zawsze tak jest na forum ze powoli staraczkowe watki robia sie mamusiowe wiec nawet by mi przez mysl nie przyszlo uciekac [emoji14] po prostu pisze tu i tu (i na jakich 2-3 watkach na innych forach [emoji14])
A ten watek jest zupelnie nowy[emoji6]
Mam taką nadzieję [emoji6] dziękuję [emoji4]Secretive @ Trzymam za Ciebie kciuki, następny cykl jest Twój!