Kaamilaaa
Fanka BB :)
Ehh [emoji853]U mnie leje ale tez zaraz rok będzie....
Cos czuje ze u mnie 13 nie bedzie szczesliwa [emoji853]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ehh [emoji853]U mnie leje ale tez zaraz rok będzie....
Ja pewnie cos czuje dzis zaczne 11 [emoji57]Ehh [emoji853]
Cos czuje ze u mnie 13 nie bedzie szczesliwa [emoji853]
Dokładnie mam tak samo! Do listopada tamtego roku mialam jak w zegarku 28 dni. A jakos od stycznia wydłużyło mi sie od 30 do max 34. Jednorazowa sytuacja była wtedy jak @ mi się spóźniła 10 dni i wtedy cykl mialam ponad 40 dni. Ale to tylko raz tak mialam. Wtedy chyba najwięcej nerwów zjadłam bo @ w ogóle nie przychodziła i po tygodniu spóźnienia mialam juz cichą nadzieję,ze się udało... Ale niestety [emoji52]Agatki i martoosia04 trzymam kciuki! Głowa do góry!
Ja dopiero @, do owu jeszcze taaaak daleko... Szkoda że tego nie można przyspieszyć
I zauważyłam jedną dziwną rzecz. Zazwyczaj cykle miałam po 29-30 dni. A odkąd się staram wydłużyły mi się do 31-32
Ojeej...jakie piękne krechy [emoji7]Podbrzusze pobolewa wynik testu taki to w jakim przedziale czasowym można się spodziewać owulacji ktoś coś wie ? Potrzebna mi tu dobra dusza do pomocy [emoji14] Zobacz załącznik 897597
Aż by się chciało takie ujrzeć ale na innym teście ;POjeej...jakie piękne krechy [emoji7]
Dokładnie [emoji1422][emoji122][emoji16]Aż by się chciało takie ujrzeć ale na innym teście ;P
Z tego co wyczytałam na forum BB to od pierwszego pozytywnego testu 24-36h.Podbrzusze pobolewa wynik testu taki to w jakim przedziale czasowym można się spodziewać owulacji ktoś coś wie ? Potrzebna mi tu dobra dusza do pomocy [emoji14] Zobacz załącznik 897597
Żyjesz tam? [emoji1] stresik jest??Uwierz mi, że mi się każda minuta dłuży już od 15 będę sprawdzać czy aby nie wcześniej dadza wynik.
Koniecznie dzisiaj do roboty!Podbrzusze pobolewa wynik testu taki to w jakim przedziale czasowym można się spodziewać owulacji ktoś coś wie ? Potrzebna mi tu dobra dusza do pomocy [emoji14] Zobacz załącznik 897597
niby 24-36h. miewasz jakies bole typowo dla owulacji?Podbrzusze pobolewa wynik testu taki to w jakim przedziale czasowym można się spodziewać owulacji ktoś coś wie ? Potrzebna mi tu dobra dusza do pomocy [emoji14] Zobacz załącznik 897597