reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Kurcze paniki nasialam a tu nie ma @ [emoji52] ogólnie rano na papierze miałam jasnorozowe coś i pomyślałam że to @ , a tu malpy wrednej nie ma a boli mnie brzuch jak na @ [emoji20] ja nie wiem co jest

Alterego po cichu gratuluję!:) nasza pierwsza forumowa ciaza!:)

W końcu mam chwile aby napisac bo czekam juz pod gabinetem:)
Ale miałam przygode!
Moj gin przyjmuje prywatnie od 14, i juz chwile przed 13 maz mnie poganial abym sie spieszyla bo jeszcze do banku chcial wstapic. Slysze z domu trabi ze juz mam wychodzic. No to ja szybko wylatuje z lazienki, narzucam na siebie sukienke, biore torebke i wychodze. Jestesmy w polowie drogi juz czuje ze cos mi jest dziwnie! Jakos tak inaczej niz zwykle...i juz wiedzialam czemu. Zapomnialam wlozyc majtki!!!:) Tak sie spieszylam ze nawet nie zauwazylam ze ich nie mam!:) a chwilę przed wyjsciem bralam prysznic.
Szybko musielismy wrocic do domu po głupie majtki!:)
Ale na szczescie juz jestem pod gabinetem, jestem 4 w kolejce wiec ok 2 godzin posiedze.

Ale miałam przygode!
Moj gin przyjmuje prywatnie od 14, i juz chwile przed 13 maz mnie poganial abym sie spieszyla bo jeszcze do banku chcial wstapic. Slysze z domu trabi ze juz mam wychodzic. No to ja szybko wylatuje z lazienki, narzucam na siebie sukienke, biore torebke i wychodze. Jestesmy w polowie drogi juz czuje ze cos mi jest dziwnie! Jakos tak inaczej niz zwykle...i juz wiedzialam czemu. Zapomnialam wlozyc majtki!!!:) Tak sie spieszylam ze nawet nie zauwazylam ze ich nie mam!:) a chwilę przed wyjsciem bralam prysznic.
Ale na szczescie juz jestem pod gabinetem, jestem 4 w kolejce wiec ok 2 godzin posiedze.
Ja kiedyś poszłam do pracy a pod ubraniem miałam piżamę nie wiem jak ja to zrobiłam do tej pory ale zorientowałam się jak poszłam do ubikacji na siusiu [emoji14] ale za to śmiałam się z siebie cały dzień ;P

reklama

Ale miałam przygode!
Hahaha jestes udana [emoji2]

Do góry